Jalkapallo peli

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Vois tulla semmoinen jalkapallo peli tänne aku ankan sivuille, jossa voi pelata jalkapalloa eri seuroja vastaan. Voisi tehdä itselleen joukkueen ja pelata muita joukkueita vastaan. Oma joukkue saisi aina tietyn verran rahaa kaudessa ja sillä voisi ostaa pelaajia ja valmentajia. Voisi myös ostaa erikois toimintoja banaani potkuja ja muita. Ne voisi maksaa matkapuhelimella tai pankki kortilla.

No olisiko hyvä idea?

Kommentit (8)

N.Äsäviisas
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Miksi Akun sivuille pitäisi tulla jotain täysin Akuun liittymättömiä pelejä Akakank sinä voit pelata niitä muualla netissä. Ei ole hyvä idea!

N.Äsäviisas sukkelia kommentteja jo vuodesta 97

Vierailija

Lainaus:
Re: Jalkapallo peli

N.Äsäviisas - 14.05.10 08:46 (ID 528234) Miksi Akun sivuille pitäisi tulla jotain täysin Akuun liittymättömiä pelejä Akakank sinä voit pelata niitä muualla netissä. Ei ole hyvä idea! N.Äsäviisas sukkelia kommentteja jo vuodesta 97

Voisihan niissä olla pelaamassa ankkalinnan väkeä.

Vierailija

Lainaus:
Jalkapallo peli

aqanq6 - 14.05.10 08:37 (ID 528222) Vois tulla semmoinen jalkapallo peli tänne aku ankan sivuille, jossa voi pelata jalkapalloa eri seuroja vastaan. Voisi tehdä itselleen joukkueen ja pelata muita joukkueita vastaan. Oma joukkue saisi aina tietyn verran rahaa kaudessa ja sillä voisi ostaa pelaajia ja valmentajia. Voisi myös ostaa erikois toimintoja banaani potkuja ja muita. Ne voisi maksaa matkapuhelimella tai pankki kortilla. No olisiko hyvä idea?


Ois hyvä jos semmonen tehtäis. Mut vois tehä myös jääkiekko pelin.

Vierailija

Anteeksi vain, mutta en näe mitään syytä miksi tuollainen peli tehtäisiin näille sivuille. Muualle nettiin ehkä, mutta tuo ei kyllä tule toteutumaan.

Anteeksi vain.

Vierailija

Lainaus:
Re: Jalkapallo peli

rokkaripokkari - 15.05.10 09:05 (ID 528299)
Lainaus:
Jalkapallo peli aqanq6 - 14.05.10 08:37 (ID 528222) Vois tulla semmoinen jalkapallo peli tänne aku ankan sivuille, jossa voi pelata jalkapalloa eri seuroja vastaan. Voisi tehdä itselleen joukkueen ja pelata muita joukkueita vastaan. Oma joukkue saisi aina tietyn verran rahaa kaudessa ja sillä voisi ostaa pelaajia ja valmentajia. Voisi myös ostaa erikois toimintoja banaani potkuja ja muita. Ne voisi maksaa matkapuhelimella tai pankki kortilla. No olisiko hyvä idea?
Ois hyvä jos semmonen tehtäis. Mut vois tehä myös jääkiekko pelin.

Siinä jääkiekko pelissä vois olla myös tasot novice,amateur ja pro!!

Vierailija

Tähän voisi toki suunnitellaa jalkapallon ja jääkiekon. Muita lajejakin on tarvittaessa suunniteltavissa.

Vierailija

Minun mielestäni ei ole kovin hyvä idea Aku Ankan sivuille. Jossain muualla netissä voisi kyllä onnistuakin, mutta minä en pelaisi.

Vierailija

Aika huono idea. Voithan sinä tehdä oman keskustelupalstan näitä pelejäsi varten, mutta täällä se ei tule onnistumaan. Se olisi liian mutkikasta, kun pitäisi suunnitella joukkue, varata pelaajat ja pelata pelejä. Ja jos pelaajien varaus ei ole pakollinen tai sitä ei ole, niin miten pelien lopputulos ratkeaisi?

Tämä ei tule onnistumaan. Lukkoon!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat