Keksi edellisen profiilikuvasta lyhyt tarina!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli otsikko kertoo kaiken seuraava käyttäjä keksii edellisen profiilikuvasta tarinan... ymmärsittekö :)

Aloitetaan!

Anteeksi jos tällainen topic on jo!

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Mummo Ankka meni maatilaan hoitamaan lampaita. Loppu.

Aiheessahan sanottiin että keksitään LYHYT (Anteeksi caps)

tarina.

:Zlupuhullu:Z

Vierailija

noh.. niin... tarkoitin kyllä hieman pitempää... kai tuokin käy ;) noh... Eräänä päivänä lupu meni kouluun, muttei pystynyt keskittymään tunnilla ja riehui kavereidensa kanssa.. tämä suututti opettajaa hirveästi ja tämä määräsi lupun jälki-istuntoon. tästä lupu suuttui hirvittävästi ja katsoi opettajaa vihaisesti. Opettaja kuitenkin sanoi ettei hän joutuisi jäämään jälki-istuntoon jos käyttäytyisi tunnilla. Siitä lähtien lupu on kuunnellut opettajaa tarkasti ettei jäisi enää jälki-istuntoon... Loppu!

Tämä nyt oli tällainen vain... saa keksiä pitemmän ja paremman kuin tämä :)

-Krisuli- jo vuodesta 2009- :)

Vierailija

Lupu istuu tunnilla, kun Tupu heittää häntä kumilla.Lupu raivostuu ja on heittämässä takaisin kun opettaja kääntyy. Ja niin Lupu joutuu 2h jälkkään ja joutuu kirjoittamaan 3 sivuisen esseen siitä, miksi on vaarallista heittää kumilla toista.

xD Hehh....

Aku_tus, Akua ihan Akuna parhaimmillaan

Krisuli kyllä näköjään ehti ensin :D

Vierailija

Aku menee ulos kun pojat pelaavat pesäpalloa. Aku menee rippumattoon ja kuulee tuulen ulinaa ja käntyy katsomaan mitä on tekeillä. Sitten Aku näkee pesäpallon kiitävän suoraan Akua kohti ja kuuluu kolme ääntä ``Varo Aku-setä!´´,``KÄÄK!!´´ ja ``Pam!´´ loppu :)

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

Olipa kerran Aku Ankka joka käveli kuumana kesä päivänä kaupungilla.Sitten hän tapasi Iineksen ja nosti hattua hänelle.Yllättäen Hannu tuli kerskailemaan arpajais voitollaan.Hän oli voittanut upean auton.Mutta Aku nosti hänellekkin hattua.Hannu yllättyi ja tuli vihaiseksi ja mumisi jotain ja häipyi.Sitten Aku nosti hattua Iinekselle ja lähti pois.

Loppu.

ps.Ei ollut kovin lyhyt mutta mitäs väliä sillä on...

Vierailija

Olipa kerran kissa nimeltä Vikke. Se meni ärsyttämään lähipiirin koiria. Hän sai koirat peräänsä, mutta sitten tuli Uka Naakka joka otti Viken syliin ja hätisti koirat pois. Loppu.

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

Olipa kerran kapteeni nimeltä Uka.Hän oli hyvin vihainen aina.Mutta eräänä päivänä hän sai itselleen ystävän,vaikka onkin vihainen.Ystävä oli Vikke.

Loppu!

Vierailija

Eli kerran vikke98 niminen kissa(outo nimi kissalle!)joka päätti karata kotoa ja lähteä pienelle tutkimusmatkalle kaupungille.

hän eksyi pimeämmille kujille ja tapasi pari katu kollia,joiden kanssa hieman huvitteli ja vikke 98

palasi muutaman tunnin päästä kotiinsa.

Vierailija

Eräänä päivänä Aku oli aivan ankkana. Kuvainnollisesti. Hän tepasteli ympäri kylpyammetta, soi ankanruokaa ja käyttäytyi muuten oudosti. Sitten hän palasi normaaliksi. tosin ankanruoka ei oikein sopinut Akun vatsalle, ja näin selittyy kuvan akun ilme. (En keksinyt parempaa.)

-Kia K.

Vierailija

Aku näki kerran kauniin tytön jolla oli vaaleat hiukset ja hän hymyili akulle. Aku älkoi ehkä hiukan pitää tytöstä, mutta muisti että Iines olisi kotona odottamassa häntä illalliselle.... jne... ;)

Ei se pitkä ollut, mutta tarina kuitenkin

Vierailija

Eräänä aamuna Kaino-Vieno Ankka hymyilee iloisesti, koska hän on juuri saanut valmiiksi herkullisen mustikkapiirakan. Pian Kaino-Vieno lähtee kauppaan ja parin tunnin päästä piirakka on kummallisesti syöty. Pian selviää, että syyllinen oli Hansu.

The End

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Roope on tyytyväinen. Hän on juuri tehnyt hyvät kaupat liikeyhtiön kanssa. Yhtäkkiä hän kuitenkin huomaa että hänen puhelimensa soi. Sielläon aku, joka pyytää roopea vahtimaan poikia sillä välin kun hän menee Iineksen kanssa ulos syömään. Roope suostuu. Pian aku ja pojat ovatkin jo roopen ovella. Roopea harmittaa hiukan koska hän olisi halunnut tehdä liikeasiansa rauhassa. Sitten Roope soittaa akulle takaisin ja sanoo tälle että hän suostuu vahtimaan poikia vain jos aku tekee tälle jokapäivä 10 tuntia ylitöitä. Aku ei kuitenkaan voi suostua joten hänen täytyisi hommata pojille toinen lapsenlikka. Pian Roope setä saa taas olla rauhassa!

Loppu!

-Krisuli- jo vuodesta 2009-

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

Eräänä aamuna Kaino-Vieno heräsi ja yllättyi illoisesti.Hän näki Hansun ahertamassa!Voi Hansu,kiitos että autat minua!sanoi Kaino-Vieno.Hansu oli aivan hiljaa.Kaino-Vieno menilähemmäksi ja huomasi että se ei ollutkaan Hansu.Se oli Pellen keksimä Hansu-robotti.Sitten Kaino-Vieno huomasi Hansun nukkumassa heinäkasassa.Sinä et sitten koskaan muutu!huusi Kaino-Vieno.

LOPPU

Vierailija

Vikke-kisu on hyvin utelias kissa. Kerran hän lähti kanalaan. Sieltä hän sai häädöt aika äkkiä kun vahtikoira tuli ja melkein puraisi vikeltä hännän poikki. Loppu!

Semmoinen tarina.

_Aali_

Vierailija

Intiaani katsoi vihaisesti koiraansa, joka oli tehnyt asiansa intiaanin tiipiihin, vaikka intiaani oli opettanut sitä menemään ulos tiipiistä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat