Aa.fi:n käyttäjät

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tässä topicissa on siis tarkoituksena ja mahdollisuus keskustella yleisluontoisesti eli yleisellä tasolla näiden sivujen käyttäjistä sekä hieman myös heidän tapaamisesta tosielämässä.

Muistutan kuitenkin nyt, että tämä topic ei ole mikään parhaiden käyttäjien listaamis-topic tai miitti-topic.

Erona Parhaat käyttäjät -topicciin on se, että tässä topicissa ei tehdä minkään näköisiä listoja, vaan keskustellaan käyttäjistä ja heidän näkemisestä yleisesti.

Ja Miitti-topicciin tällä topicilla on se eroavaisuus, että tässä topicissa ei siis järjestellä miittejä mihinkään päin Suomea. Sen sijaan tässä topicissa voi puhua lähinnä ohi mennen käyttäjien tapaamisesta/näkemisestä.

Sitten yksi oleellinen asia: Ei kovin mielellään mitään kielteisiä asioita käyttäjistä. Varsinkaan jos sitä ei muut jo tämän kyseisen käyttäjän toimesta jo muutenkin tiedä.

Ja toinen oleellinen asia: Mikäli satut tietämään jostain käyttäjästä jotain henkilökohtaista yms mitä muut eivät tiedä, niin ÄLÄ missään nimessä vaan paljasta sitä/niitä asioita kyseisestä käyttäjästä.

Joten yleisellä tasolla keskustelua käyttäjistä.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Kommentit (4)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Miten niin väärä alue? Millä alueella tämän pitäisi sitten olla?

Ajattelin, että kun tämä ei liity varsinaisesti nettisivuihinkaan, niin tämä topic ei sen takia voi olla siellä alueella. Tämä käsittelee sivuston käyttäjiä, ei sivustoa! Huomioi se, Uka Naakka97.

Ja toisena asiana: Älä kirjoita varsinaisen aiheen vierestä. Ja jos tämä kerta on hyvä topic sinun mielestäsi, niin mikset sitten kirjoita mitään muuta tähän topicciin? (Ymmärrän kyllä, että sinulla on muutakin tekemistä.)

Niin ja tässä topicissa ei siis tarvitse kirjoittaa pelkästään siitä edellisestä käyttäjästä, vaan käyttäjistä/käyttäjästä yleensä.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija
Seuraa 
Liittynyt22.2.2009

Yllätyin, kuinka monta Oululaista täällä on: Donald-91, Budjettivaje, Range Osku, CrazyDuck12 ja >omena< .

En tunne täältä yhään ketään, mutta tuntuu, että olisin joskus nähnyt Rangen. : D Tietysti saatoin olla väärässä.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat