Numerot

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Joo eli tossa, kun noi numerot vaihtuu kokoajan. Tässä esim.

Ensin oli 8-21

Toiseksi oli 8-22

Kolmanneksi 7-22

Miksi numeroita vaihdellaan melkein päivittäin?? Onko tämä ylläpidolle/toimitukselle jotain viihdykettä vai muuten vaan jotain pilailua? Ei tässä kauan tuota ylläpidon vetkuttelua jaksa katsoa.

Kommentit (8)

Vierailija

Lainaus:
Re: Numerot

N.Äsäviisas - 19.05.10 04:43 (ID 531630) Noniin turha lukkoon olisit voinut sanoa tästä jossain muualla mutta ei se omaa topiccia tarvitse lukkoon! N.Äsäviisas sukkelia kommentteja jo vuodesta 97

Esimerkkejä?

Vierailija

Esimerkiksi Off-topic. -.-

Hetkinen... 8-21 tarkoittaa kellonaikaa, ennen aa.fi oli aamu kahdeksasta iltayhdeksään auki. Toimitus on siis luultavasti viimeinkin muuttanut aukioloajat!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Numerot

ZZZZZZZZZZZZZZ - 19.05.10 05:05 (ID 531715) Esimerkiksi Off-topic. -.- Hetkinen... 8-21 tarkoittaa kellonaikaa, ennen aa.fi oli aamu kahdeksasta iltayhdeksään auki. Toimitus on siis luultavasti viimeinkin muuttanut aukioloajat!

Miksi sitä pitää vaihdella päivittäin?

Kaksi vaihtoehtoa:

1. Ei kellon aikoja. (Auki ympäri vuorokauden)

2. Ei ole ollenkaan auki.

Vierailija

Aqanq, lopeta tällaisten topicien teko. Peräti kaksi täysin turhaa topicia olet muistaakseni tehnyt vain syyttääksesi toimitusta aukioloaikojen muuttamisesta! Se on uudistus, ei mikään salaliitto. Jos aukioloajan piteneminen käy noin paljon hermoille, älä katso kellonaikoja.

Lukkoon!

*

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat