Roope Ankka

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olette, olisiko mielenkiintoista jos Roope menettäisi kaikki rahat ja alottaisi kaiken alusta?

Kommentit (12)

Vierailija

Kyllä Roopen sisulla hän jaksaisi kerätä omaisuutensa uudestaan, mutta olisi samalla murtunut, koska aikaisemmat rahat oli kerätty työllä ja ne ovat hänelle muistoja. Olisihan se ihan hauska nähdä...

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Saaneen huomauttaa että sellainen tarina on jo nimittäin "Erään ankan nousu ja tuho". Jossa aku saa roopen omaisuuden tietokone virheen takia.

-T97-

Vierailija

Lainaus:
Re: Roope Ankka

tumppi97 - 26.05.10 01:31 (ID 536977) Saaneen huomauttaa että sellainen tarina on jo nimittäin "Erään ankan nousu ja tuho". Jossa aku saa roopen omaisuuden tietokone virheen takia. -T97-


Totta, miksi en muistanut sitä! Siinähän hän menetti rahansa Akulle. Sitten Aku rupesi tuhlailemaan niitä, mutta Roope päätti aluksi murtuneena kerätä koko omaisuutensa taas kasaan. Sehän on ollut Aku Ankassa.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Ei olisi minusta kovin mielenkiintoista.. Sitäpaitsi tuskin yli 80v ottaa ketään nyt töihin, mutta Aku Ankka onkin epärealistinen, joten kaikki on mahdollista.

-ATI

jalmari
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Teen pienen teorian miten OIKEA Roope menettelisi,jos menettäisi rahat.

Roope joutuu esimerkiksi huijaukseen jossa multibiljoonat poikineen lähtee.Hän huomaisi että kaiken takana olikin Petkunkerä/terä.Häntä kammottaisi lähinnä se,että lantteihin sitoutuu paljon muistoja yms.ja ne ovat joutuneet jonkinlaisen 250 kiloisen mammutin käsiin (Petkunterän).Hän lähtee Kohti alaskaa,kohti alaskaa...Nooorthnononooorthtoalaskaaa...(Sori)

Hän kutsuu Petkunterän Roopen oman patsaan luokse,joka sijatsee satamassa päin alaskassa.Sitten kun Petkunterä seisoo sen vieressä,hän kaataa sen täysillä Petkunterän päälle ja hänen nuppinsa kolahtaa sekaisin.Näin Roope onnistuu saamaan rahansa takaisin käyttäen hyväksi hänen sekavaa tilaansa,ja hänen ei tarvinnut käyttää hauiksiansakaan!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat