Sinä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minkälainen haluaisit olla? Haluasitko olla jollain tietyllä ajalla (Sinun maailmasi-topic: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/18166/sinun_maail...) esimerksiksi jumala? Ritari? Sotilas? Presidentti? Hammaslääkäri? Lentäjä? kääpiö? Velho? Koira? Kissa? Joku omakeksimäsi olio? Kerro siis ''toisesta minästäsi'' esim. että mitä teet työksesi, mistä pidät, ketkä ovat ystäviäsi?

HUOM. TÄSSÄ TOPICISSA EI SIIS OLE TARKOITUS KERTOA OIKEASTI ITSESTÄSI VAAN IHMISESTÄ/OLENNESTA MIKÄ HALUAISIT OLLA!

Kommentit (3)

Vierailija

Saanko onnitella erinomaisesta ideasta, mää ainakin tykkään! Olen tosin täysin tyytväinen tähän, miksi minut on luotu, mutta tykkäisin elää maaseudulla, ajassa jolloin tietokoneita tms. ei ollut vielä keksitty. Juoksisin niittyjen halki ja menisin aamulypsylle ja asuisin pienessä punaisessa talossa, jossa on valkeat ikkunanpielet.(Sellaiseen tahtoisin muuttaa!) Ja se olisi aina aikamoinen juttu, kun pääsisi käymään kaupungissa... Tahtoisin niin sanotusti elää Vaahteramäen Eemelin ajassa, se olisi kerrassaan upeaa, yhtä suurta unelmaa! Joskin painotan, että rakastan tätä, omaa elämääni. Minusta kaikilla pitäisi olla omansa suhteen suurta kiitollisuutta ja riemuita siitä, että saamme elää! :D Mutta rakastan mielikuvitusjuttuja, tahtoisin kirjailijaksi..

Kirjoitan tänne varmaan vielä uudestaan ja kerron jostain toisesta haavemaastani.

Vierailija

Haluisin että olisin siinä ajassa missä ei ole keksitty tietokonetta ei televisiota eikän mitään sellasta elektroniikka laitteita siis Da Vindsin aikaa.Olisin Da Vindsin avustaja koska olen aina halunnut nähä Da Vidsin keksintöjä.

Vierailija

Haluaisin olla Alexi Laiho. Hän on niin hyvä kitaristi. osaan itsekkin kyllä soittaa children of bodomin biisejä mutten niin hyvin...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat