Harry Potter ja Aku Ankka yhdessä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli tässä leikissä kerrotaan pieni tarina6/7 riviä kestävä tarina siitä kun Harry Potter seikkailee Aku Ankan maailmassa TAI Aku Ankka seikkailee Harry Potterin maailmassa. Ymmärsikö kaikki säännöt?hyvä! Minä aloitan

(harry Potter Aku maailmassa)

(nimi) Taika ryöstö

Kerran Harry potter meni porttiavaimella Ankkalinnaan.hän tupsahti suoraan Roope Ankan kilisevien ja kalisevien rahojen keskelle.Siellä aku oli kiillottamassa roopen rahoja ja hämmästeli kun eteen tupsahti VELHO!!! sitten aku pyysi harrylta että kiillottaisi roopen rahat mutta harry ryösti kaiken (ei tietenkään omasta tahostaan(Ron ehdotti)) ja meni takaisin omaan maailmaansa rahat mukana mutta siellähän se on ARVOTONTA!!!!

LOPPU

Kommentit (6)

Taikaviitta 11
Seuraa 
Liittynyt17.12.2008

No täältä pesee.

Aku Huispausturnauksessa

Aku pyysi Pelleä tekemään telesiirtolaitteen ja Aku matkusti sillä Tylypahkaa. Siellä hän tupsahti Harryn luudalle. Aku auttoi Harryä ja yhdessä he saivat pallon kiinni. Harry kiitti Akua ja taikoi hänelle pokaalin. Sitten Aku matkusti takaisin Pellen pajaan ja kiitti Pelleä.

Mastzy
Seuraa 
Liittynyt4.12.2009

Aku Voldemortin luolassa:

Harry Potter oli kerran vaarassa kuolla kun Voldemort oli vallassaan. Harry soitti Akulle ja Aku tuli portin avaimella paikalle. Harry antoi Akulle näkymättömyysviitan ja taikoi maailman kestävimmän suoja taian. Sitten kän asetti Akun eteensä ja kun Voldemort taikoi taika kimposi Voldemorttiin itseensä.

The end

Vierailija

Aku tylypahkassa.Kerran Pelle Peloton keksi laitteen millä pääsisi minne ikinä haluaakin!

Niinpä Aku halusi mennä Ankkapahkaan.(Ankka pahka on sellainen ravintola jossa on velho koristeita.)

Mutta Aku vahingossa laittoi Tylypahka.Sitten hän vahingossa meni tylypahkaan ja häntä käskettiin tehdä näkämättämyys liemi mutta Aku sanoi vain:Anteeksi kuinka?Sitten Aku soitti Pelllelle ja hän pääsi takaisin Ankkalinnaan.Loppu!

Derpzilla
Seuraa 
Liittynyt9.6.2014

Aku velhomaailmassa. Aku tuli Pellen leivänpaahtimesta tehdyllä ulottuvuusportaalilla velhomaailmaan. Suoraan Harryn ja Voldemortin (sanoin sen tiedän) väliin. Harry potter huutaa: karkotaseer! Aku katsoo hämmillään ja sanoo: Kakara mikä sinua vaivaa?! Olit tappaa viime vuonna koulutoverisi Drakon. Miksi sitten käytät alkeellisia suojausloitsuja. Anna se tänne. Aku huutaa: Kidutu!

Voldemort kiljuu maassa kuin pikku tyttö. Aku sanoo: Surkea olento AVADA KEDAVRA!! Voldemort makaa maassa kuolleena. Näin se pitää hoitaa Aku sanoo ja lähtee kotiin.

On on sana.

Ganducka
Seuraa 
Liittynyt26.7.2014

Tämä varsin mielenkiintoinen ketju parin vuoden takaa vaati ehdottomasti nostamista.

Eniten tässä kummastuttaa se, että kaikissa näissä tarinoissa on kirjoitusvirheitä. Taikuuttako?

Tässä on allekirjoitus. En keksinyt mitä kirjoittaa siihen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat