Titanicin historia

Seuraa 
Liittynyt6.1.2010

jos tiedätte asiasta jotain nii kertokaa vaan. oon muutenkin hyvä näissä asioissa, ainakin tässä, haluaisin sukelaa sinne uppoamis paikkaan neljän kilometrin syvyyteen.

Sivut

Kommentit (57)

Vierailija

No...OLen jostain lukenut,että Titanicissa

oli n.2200 matkustajaa ja miehistön jäsentä,

joista n.1500 pelastui, ja syynä oli pelastusveneiden riittämättömyys joka johtui siitä,

että alusta luultiin uppoamattomaksi.

-ankkakkna-, Titanicin asialla

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

Okei!Titanic lähti neitsytmatkalleen 15.4.1912 ja törmäsi sillä kohtalokkaalla matkalla jäävuoreen.1500 matkustajaa kuoli ja 700 pelastui.Pelastusveneitä ei edes laitettu täyteen,jätettiin puolityhjiksi.Titanicin piti olla uppoamaton laiva.Tähystäjät huomasivat uhkaavan jäävuoren 450 metrin päässä kello 23.40.Hetken näytti siltä,että jäävuori ohitettaisiin,mutta laivan vauhti oli liian kova.Kello 1.20(oliko se nyt niin?) ves oli noussut titanicin kelassa Titanic-nimeen asti.Titanic oli painunut pohjaan kello 02.20.Lopuksi ymmärrettiin että kyseessä oli sen ajan suurin merionnettomuus.

Milvina Dean oli yksi selviytyjistä ja hän sai tietää 8 vuotiaana(?) että hän oli selvinnyt Titanicin uppoanmisesta.Hän kuoli 31.5.2009.

Itsekkin haluaisin sukeltaa sinne uppoamispaikkaan!:DOlen nähnyt elokuvan Titanicista!

Vierailija

Näin se olikin, hyvä kun muistutit, vikke98.

Minä muistin väärin 700 pelastui ja 1500 kuoli,

mutta alunperin matkustajia+henkilökuntaa oli 2200.

-ankkakkna-

EssuEnsku
Seuraa 
Liittynyt6.1.2010

jep, ainakaan siinä laivassa ei ollu turbiini moottoria,siinä oli neljä savupiippua,(perimmäinen oli ilmastointi aukko)laiva lähti neitsyt matkalleen klo kakstoista.

Paapoja
Seuraa 
Liittynyt17.12.2009

Tiedän (kuten varmaan melkein kaikki muutkin), että Titanicin piti olla uppoamato. Tiedän myös, että sillä oli sisaralus. Ja minunkin mielestäni olisi hauskaa ja jännittävää laskeutua sukellusveneellä katsomaan Titanicin hylkyä.

P.S. Ja minun mielestäni oma topic näin kuuluisalle asialle ei ole turha.

Save me from the dark.

EssuEnsku
Seuraa 
Liittynyt6.1.2010

joo, mulla on pienoismalli Titanicista,sen sisarlaivojen nimet ovat Olympic ja Britannic. titanic olli kilpailuissa mauretanian kanssa sillein että kumpi oli eka new yorkissa . historia topticissa puhutaan vaikeampaa historiaa. eikä sielä ole yksittäin tätä lajia.

N.Äsäviisas
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Historia topicin säännöissä ei lue etteikö sinne saisi kirjoittaa historiasta. Kyllä siellä on nähty paljonkin ihmisiä jotka tulivat kesken visan kertomaan omista historia jutuistaan. No jos kaikille tärkeille jutuille saa tehdä oman topicin niin minäpä lähden tästä jumittamaan AA:fitä Napoleon topicilla, Aleksanteri Suuri topicilla, Julius Caesar topicilla, Vergingetorix topicilla, Temppeliritarit topicilla, Einstein topicilla, Newton topicilla, Kopernicus topicilla, Thomas Alva Edison topicilla ja T. Rex topicilla... ja voisin jatkaa listaa varmaan koko sivun. Miettikääpä sitä.

N.Äsäviisas sukkelia kommentteja jo vuodesta 97

Vierailija

N.äsäviisas!koita nyt nipottasja tajuta että sinun asiasi ei ole haukkua toisten topiceja!olen samaa mieltä kuin vikke.taidat olla nipopttaja?jos sinusta tuleee mode niin kirjaudun ulos lopullisesti!taitaisit modena lukottaa kaikki keskutelut jotka ovat SINUN mielestäsi hyödyttömiä!

titanic on niin suuri tapahtuma että sille voi ihan hyvin tehdä oman topan!se että olet kirjoittanut enemmän me muut tänne kirjoittaneet ei tarkoita että voisit arvostella muiden topiceja!olisi eri asia jos useampi vaatisi lukottamista,mutta jos vain yksi vaatii(tässä tapauksessa sinä)niin keskustelua ei tarvitse lukottaa.koita nyt hyvä käyttäjä tajuta!

ps: titanic on laiva,ei ihminen

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

Lainaus:
Re: Re: Titanicin historia

kuriton koira - 11.06.10 10:36 (ID 551708) N.äsäviisas!koita nyt nipottasja tajuta että sinun asiasi ei ole haukkua toisten topiceja!olen samaa mieltä kuin vikke.taidat olla nipopttaja?jos sinusta tuleee mode niin kirjaudun ulos lopullisesti!taitaisit modena lukottaa kaikki keskutelut jotka ovat SINUN mielestäsi hyödyttömiä! titanic on niin suuri tapahtuma että sille voi ihan hyvin tehdä oman topan!se että olet kirjoittanut enemmän me muut tänne kirjoittaneet ei tarkoita että voisit arvostella muiden topiceja!olisi eri asia jos useampi vaatisi lukottamista,mutta jos vain yksi vaatii(tässä tapauksessa sinä)niin keskustelua ei tarvitse lukottaa.koita nyt hyvä käyttäjä tajuta! ps: titanic on laiva,ei ihminen


Ja taas samaa mieltä kurittoman koiran kanssa!N.äsäviisas,tuo on todella ärsyttävää ja turhaa tuo nipottaminen!Ei sinun täällä topicissa tarvi koko ajan mollata tätä topicia,voit mennä johonkin muuhun topiciin!Jos olisit mode,laittaisit varmaan kaikki topicit lukkoon,sillä ne on SINUN mielestä turhia!

Titanicin uppoaminen on suuri tapahtuma historiassa,joten kyllä se ansaitsee oman topicin!

Essuensku on tehnyt hyvän topicin!Aihe ei ole yhtään turha!:)

Olisi todella hienoa sukeltaa titanicin uppoamispaikkaan!: D

Vierailija

Jos kaikki historiaan liittyvät asiat laitetaan Historia -topiciin sinne tulee kaaosta. Jonkin topicin voi tehdä mielestäni. Joten kaikesta ei tarvitse nipottaa.

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Titanicin historia

N.Äsäviisas - 11.06.10 05:51 (ID 552335) No kyllähn Julius Caesarkin on suuri juttu niinkuin Rooman tuhokin miksei samantien tehdä niistäkin topicceja? N.Äsäviisas sukkelia kommentteja jo vuodesta 97


Älä näsävisastele!Tee aivan vapaasti mitä lystäät!Ei kiinnosta sitten pätkän vertaan mitä topiceja sinä teet!Eikä edes huvittaisi riidellä!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat