final fantasy topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En tiedä onko tällaista topicia vielä täällä,mutta ajattelin tehdä. Ilmoittakaa jos tällainen on jo.

Kertokaa siis mikä on teidän mielestänne paras final fantasy peli ja perustelkaa. Sanokaa myös lempi hahmot.

Minun mielestä final fantasy II on paras hyvien juonen käänteiden takia. lempi hahmoni ovat Leon,Gordon ja Richard

Kommentit (2)

Vierailija

Paras FF on ehkä mielestäni VII tai IX. Molemmissa hyvä juoni (vaikkakin VIIssä tuplasti parempi),mahtavat musiikit ja omaperäiset hahmot. Uusista en perusta sitten pätkääkään koska niistä puuttuu ennenkaikkea fiilis ja hyvät musiikit.

FFVIIn ehkä pelillisesti parhaat hahmot ovat Cloud,Cid ja Vincent. Kaikki ovat hyödyllisiä tappeluissa ja heihin on helppo samaistua. Cid on ehkä kaikista hauskoin rivojen puheittensa takia.:D

Juonellisesti parhaast/tärkeimmät ovat tietenkin Cloud,Aerith ja Tifa sekä Barret. Tämä oli lempiyhdistelmäni siihen asti kunnes SPOILER!!!aerith kuoli SPOILER!!!

FFIXn parhaat lempihahmoni on Vivi. Hän on niin söpö ja hauska. Hänen kauttaan pohditaan myös pelin vähintäänkin syvällisiä kysymyksiä. Vivi on myös juonen yksi tärkeimmistä hahmoista ja todella tarpeellinen tappeluissa voimakkaan mustan magiansa ansiosta. Lempiyhdistelmäni on tässä pelissä Zidane,Vivi,Steiner,Garnet. He sopivat hyvin yhteen ja täydentävät toisiaan. Loput hahmot ovat hieman tarinallisesti turhia ja en kauheasti heistä pidä mutta ilman niitä ei peli olisi kumminkaan sama.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat