Kuka pukeutuu parhaiten?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kuka ankkalinnalainen teistä pukeutuu parhaiten? Musta ehkä Hannu tai Hessu :)

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

Hannu tai Iines pukeutuvat mielestäni parhaiten. Heillä kummallakin on ajanmukaiset vaatteet, eikä esimerkiksi 1500-luvun Aku Ankka-tyyliä. Taavin tekeleet ovat myös nykyaikaa ja siistejä asuja, Roopella taas on Akun tavoin aika vanha asuste. Hessu, Pelle, Tupu, Hupu ja Lupu ym. pukeutuvat ihan normaalisti.

~Mr R.A. - Mr...

Vierailija

Hannu pukeutuu parhaiten, mut huonoiten mielestäni pukeutuu Mikki. Kuka ny muka kalsareissa haluais keekoilla keskellä kaupunkia!?

Vierailija

Yhdyn muiden mielipiteisiin ja vastaan, että Hannu. Tyylikäs asu, nykyaikainen. Pidän myös Roopen vanhasta nutusta. Kultu Kimallus ja Iineskin pukeutuvat hyvin.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Parhaitem mun mielestä pukeutuu ehkä Hannu. Hän käyttää hienoja nykyaikaisia vaatteita. Pidän myös Akun perinteisestä merimiesnutusta, vaikka se onkin ehkäpä hiukan vanhanaikainen.

Vierailija

Hannu pukeutuu hyvin ja sen pukeutuminen sopii myös hahmon tyyliin. Todella "ylimielinen" (jos jotenki hianosti osaan sen sanoo) pukeutuminen.. Roopekin pukeutuu hyvin ja mun mielest akun merimies asukin sopii akulle hyvin..

-xf

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat