loukkaantunut

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Pääsin juuri tyksistä kotiin kipsi koko kädessä sillä kädessäni oli kolme murtumaa koska ajoin putkirunkoautolla ympäri ja käsi jäi turvakaaren alle. (On aika paniikki roikkua väärin päin ja nähdä käsi väärinpäin niin ettei sitä voi liikuttaa.) Kukas muu on nyt loukkaantunut, en pysty laittamaan kysymysmerkkiä yhdellä kädellä.

;;,timippa11,;;

en yllä pisteeseen

Kommentit (2)

Vierailija

Auts... :( Toinen loukkaantuja tältä päivältä... koulussa kun oltiin lipunryöstöä, kaveriani ajoi takaa toisen joukkueen yksi poika, juuri oli saamassa kiinni. Se jotenkin kamppasi kaverini niin se kaatui. Näytti ihan kuin sen pää olis osunu siihen asfalttiin... se sitten sai käsillä otettua vastaan. Aika lähellä se oli, olisi voinut pää aueta... hyvä ettei onneksi käynyt pahemmin, sillä aukesi vähän polvi vanhan haavan kohdalta ja kädet oli ruhjeilla, mutta oli kuitenkin tuuria että selvisi tuollaisella...

Vierailija

könysin tällä viikolla pyörällä ja käteen/polveen/kylkeen tuli pahat verinaarmut(ihanan näköinen valkoisen hameen kanssa serkun lakkiaisissa)

viime syksynä käytin koiraa(pimeällä)ulkona ja stuin jonkun kannon päälle ja välilevyt meni sijoiltaan.sitten viime keväänä könysin taas pyörällä ja sain aivotärähdyksen+puoli naamaa verillä(vieläkin pienet jäljet)ja sitten vappuaattona oli puutyötä ja kuumaliima pistooli räsähti sormille ja nahka lähti sormesta.

sitten on niitä "pikku" vammoja joita saan ainakin kerran viikossa.ai, joo ja sitten kerran pienempänä aukasin autonoven(moottori tiellä)

ja istuin koroke luiskahti paikaltaan ja sormet

liusuivet pitkin asvalttia ja nahka lähti irti.

on niitä vielä muitakin sattunut,mutta en nyt muista niitä kaikkia.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat