Kerro mistä et pidä Aku ankan nettisivuilla.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

ilmoittakaa jos tällainen topic on jo. Täällä on tarkoituksena kertoa mistä ei pidä Aku Ankan nettisivuilla. Topic saattaa jopa johtaa siihen että yllläpito parantelee nettisivuja.

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Enpä ole nähny tääl tällast topicii mut niit voi ain olla. Ja vielä tohon viestiis, ett ei tääl mun mielest mitään surkeeta oo.

Vierailija

Mielestäni on ärsyttävää, kun yksitäisille henkilöille ei voi lähettää viestejä tai pyytää kaveriksi yms. Ja sitten se, kun hymynaamoja putkahtelee ties mihin.

Vierailija

No, onhan noita asioita, joistan en pidä ainakin muutamia:

-Pelejä ei päivitetä aina ja jotkut pelit eivät oikein toimi, esim. Kuvia ei näy.

-Ei saa Galleria ja Akupedia mitaleita.

Toivoisin, että viat korjattaisiin. Lisäksi automaattiset hymiöt on joskus ärsyttäviä, mutta eivät aina ;)

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

En pida Aku Ankan nettisivuilla siitä, kun kaiken maailman turhia keskusteluja tehdään koko ajan lisää. Miksei ylläpito poista sellaisiä keskusteluja, jossa luokitellaan käyttäjiä paremmuusjärjestykseen tai jos se on vain kopio wikipediasta tai mistä tahansa muualta. Tämä keskustelusivusta. Ja sitten nämä yhden sanan viestit. Ne ovat täysin turhia sivuston täyttäjiä. Sellaiset viestit jossa on vain yksi tai kaksi sanaa ovat turhia. Oikeinkirjoituskin on joillakin pahasti pielessä. Vähän väliä näkee sellaista, että on kirjoitettu isoilla kirjaimilla kokonainen viesti. Sehän on toisille käyttäjille huutamista, joka nimenomaan kielletään keskusteluohjeissa, joita varmaan juuri kukaan ei välitä lukea, vaikka keskustelusivun alussa nimenomaan sanotaan, että lue ohjeet ennen viestien kirjoitusta. Ja aina näkyy sitä, että samantapainen topic tehdään yhä uudestaan ja uudestaan, vaikka ohjeissa sanotaan, että niin ei saa tehdä. Tämä keskustelusivusta.

Aku Ankan nettisivujen uusiuduttua ainakin minulle ilmeni sellainen ongelma, etten päässyt kirjautumaan vanhalle ankkaprofiililleni. Vaikka yritin tilata uuden salasanan, niin se ei toiminut. Niimpä jouduin luomaan uuden profiilin.

Muuta en enään nettisivuista kommentoi.

pikkusohvi
Seuraa 
Liittynyt8.11.2009

näin kerran jotain TOSI törkeää!Joku oli muokannut ''nimiväännökset aku ankassa''-jutun Otsikon:''ylläpito poistakaa tämä!kaikki tiedot ovat hävinneet!'' akupediassa

Vierailija

Lainaus:
Kerro mistä et pidä Aku ankan nettisivuilla.

Uka Naakka97 - 07.06.10 11:52 (ID 547589)

Noi mursumiehet ja aqaqajnqaiqpinja jotkut on niin ääliöitä. Spämmiä, spämmiä, spämmiä, spämmiä, ym.

olen samaa mieltä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat