TEHDÄÄN TARINA TITANICISTA!

Seuraa 
Liittynyt6.1.2010

Elikkä tehdään titanicista uusi tarina,jossa jokainen saa laittaa 2 lausetta. Säännöt: ei saa ilkkua toisten lauseita,ja ei saa vastata itselleen. Tajusitteko? Eli näin:1Titanic oli uusi laiva.2Se oli lähdössä neitsyt matkalllen.Mahtavaa...ja niin edelleen, minä aloitan: Olipa kerran laina nimeltä Titanic.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Roope Ankka oli juuri rakennuttanut sen Helsingissä, josta sen oli määrä purjehtia Jäämeren kautta Ankkalinnaan. Koko Ankkalinnan ja Suomen kerma oli ostanut liput laivamatkalle ja odottivat laivalla innostuneina.

Vierailija

kuinka matka alkaisi ja yksi historian suurimmista tapahtumista käynnistyisi.laivan suunnitellut

nerokas keksijä pelle peloton tarkistaisi laivan

loppuun.laiva oli todettu uppoamattomaksi.laivan

lähetti matkaan pormestari pösö ja suomen presindentti,kun laiva lähti matkaan koko maailma

pidätti henkeään ja kaikkialla maailmassa puhuttiin

tästä uskomattomasta hankkeesta josta puhuttaisiin

vielä satojen vuosien päästä.

Vierailija

Laivan osuessa pohjaa se rikkoi maakaasuputken,josta alkoi kerääntyä kaasua Titanicin sisälle. Tämän seurauksena laiva nousi pintaan 50 kilometrin päässä ja jatkoi matkaansa (500 matkustajan ja kapun kanssa) aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

MRL kuittaa.

Vierailija

Niinpä he jatkoivat loistokasta risteilyään kohti Jäämerta, kunnes eteen tuli iso jäävuori, jolla oli pilvenpiirtäjän mitat!

Vierailija

Titanicin hätääntynyt kapteeni(eli Aku Ankka) päätti lähteä livohkaan pelastusveneellä ja matkalla hän huusi matkustajille:

T-Loorietta

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat