Sarjoissa viittauksia Suomeen

Seuraa 
Liittynyt5.6.2009

Voitte sanoa viittauksia Suomeen näissä Ankka/Hiiri sarjoissa..

Ainakin Don Rosan sarjassa Sammon salaisuus,Roope,Aku ja Ankanpojat käyvät suomessa etsimässä sampoa..

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

Siinä eräässä sarjassa (nimi tas kerran hakusessa) Mikki ja Minni (+ Pluto) käyvät Suomessa. Ja myös siinä sarjassa, mikä oli '08 (jos oikein muistan), missä Ankat kävivät eri maissa, mukaanlukien Suomessa.

Monissa muissakin sarjoissa on toki Suomi mainittu, mutta en muista niidenkään nimiä näin ulkoa ja en jaksa mennä tonkaamaan akkari - laatikkoa ja taskareita.

k0

Vierailija

Hirviöbändi ankkaviisuissa on vuosilta 05-07 ja siinä tarinassa sekkaili Lordi.

Siis suomen euroviisu esittäjä.

Vierailija

Teemataskari 15 (Puhu pukille) kirjassa on tarina, jossa Sudenpennut menevät Suomen Lappiin auttamaan Joulupukkia.

HENRI K J L
Seuraa 
Liittynyt29.11.2009

Tämän vuoden Akkarissa ilmestyi sellainen tarina,jossa Roope räyhäsi suomalaiselle. Oliko se nyt kuvernööri vai mikä, en muista!? Sarja tais olla Temppeliherrojen kätketty kruunu, en ole varma, mutta Don Rosan tarina se oli.

Kuittaan.

Vierailija

Yhdessä jalkapallo aiheisessa taskarssa (aika vanhassa) on ollut suomalaisia jalkapalloilioita kuten Jiri liimanen=Jari Litmanen, Rami Hyypiö=Sami Hyypiä.

Kuulemma on ollut myös Miklu Sörsseli=Mikael Forssell. (Viimeistä en ole itse lukenut)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Sarjoissa viittauksia Suomeen

Onnen potku - 11.06.10 03:18 (ID 552157) Yhdessä jalkapallo aiheisessa taskarssa (aika vanhassa) on ollut suomalaisia jalkapalloilioita kuten Jiri liimanen=Jari Litmanen, Rami Hyypiö=Sami Hyypiä. Kuulemma on ollut myös Miklu Sörsseli=Mikael Forssell. (Viimeistä en ole itse lukenut)


Se on voinut olla myös suomentajien tekosia.

Vierailija

On sammon salaisuus, se kun ankat läähtivät suomen lappiin etsimään kultaa, roope testasi valepukkia kekseillä ja maidolla pukki sanoi ''Keksit ovat hollannista ja maito selvästi suomalaista.'' Ja on niitä kai enemmänkin.

//Jihuu kolmessadas viesti!!//

..timippa11..

Vierailija

Sammon salaisuus ainakin on yksi tarina, kuten muut ovat jo sanoneet. Aivan mahtava tarina Don Rosalta! Myös tarina Minni Hiiri ja Lapin pukki on hyvä tarina. Se on esiintynyt Aku Ankan satasivuiset 14:ssa, Joulu paketissa. Itse omistan sen ja sieltä löytyy niitä Suomeen viittaavia tarinoita. Myös se v. 2007 olevassa Aku Ankassa oli tarina, jossa Roope, Aku ja Ankanpojat poikkesivat Suomessa ja siellä katosi Roopen ensilantti, kun Milla Magia varasti sen. Se kuului seikkailuihin Roope Ankka 70 vuotta tai jotain sinne päin. En muista tarkalleen.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Lainaus:
Re: Sarjoissa viittauksia Suomeen

lupuhullu8 - 11.06.10 03:02 (ID 552120) Teemataskari 15 (Puhu pukille) kirjassa on tarina, jossa Sudenpennut menevät Suomen Lappiin auttamaan Joulupukkia.


Totta, omistan kyseisen Teemataskarin ja siinä tosiaan tapahtui niin.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat