Keksi oma tarina.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämä menee näin, esim sanon:Tupu, seuraavan kirjoittajan pitää kirjoittaa Tupusta tarina. Kun tarina on kirjoitettu niin Tarinan kirjoittaja lisää seuraavan hahmon nimen. Käsitättekö?

Aloitetaan vaikka Milla Magialla.

Kommentit (4)

Vierailija

No katotaan tajusinko.

Milla heäsi Korrin rääkäisyyn. Roope asteli ylös vuoren rinnettä ja kolkutti oveen tussarin päällä."Milla! Oletko kähveltänyt ensilanttini"? "Mitä ensilantti kadoksissa! Kuka julkeaa ehtiä edelleni"! Milla huusi raivona. Roope teki kaikkensa jotta saisi tietää oliko Milla todella viennyt ensilantin. Lopulta Roope luopui ja oli lähtevinään, mutta jäikin kiven taakse väijymään. "Buahahaaa! Vihdoinkin huijasin vanhaa kääkkää! Taisi mennä täydestä kaikki mitä selitin!" Milla nauroi. Hän kaappasi padan kouraansa ja lähti juoksemaan vesuviuksen rinnettä ylös päin. Hän viiletti ylös kivistä rinnettä, mutta ei ollut humannut että Roope seurasi häntä. Juuri kun Milla oli päässyt askemaan padan puoleen väliin vuorta, Roope laukaisi vuorisuolalla ladatun tussarin Millaa päin. "Aiih!" Milla kirkui ja päästi padan putoamaan. Pata putosi kielekkeelle johon se jäi.

Kaksi päivää myöhemmin Roope palasi hakemaan lanttia Akun ja Ankanpoikien avustuksella. Roope ja Aku laskeutivat padalle kun taas Ankanpojat pitivät vahtia ylhäällä. Heidän hämmästyksekseen Milla ei ilmaantunut paikalle.

Kun kaikki olivat onnellisesti Ankkalinnassa, he alkoivat ihmetellä missä Milla oli ollut.

Ankat eivät saanneet koskaan tietää että Milla istui mökissä tyynyn päällä, koska suola poltti vieläkin hänen pyrstöään.

En tiedä tajusinko, mutta seuraava olisi Aku.

Poistun
Seuraa 
Liittynyt13.5.2011

aku tarina tulossa

Eräänä aamuna aku heräsi. Kun aku huomasi että kello oli paljon

Aku kiirehti töihin. Sitten kun aku oli päässyt töihin niin roope sanoi että oli viikon loppu. Sitten aku lähti kotiin kun aku oli päässyt kotiin hän meni sänkyyn mutta hän Ei ehtinyt nukahtaa kun tupu,hupu ja lupu tulivat huoneeseen ja alkoivat leikkiä ja melskata.

Seuraava on vaikka: roope setä

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat