Mitalimeteli

Seuraa 
Liittynyt27.11.2008

Hei! Tässä topicissa keskustellaan Mitalimeteli-sarjasta, joka on tehty tämän vuoden jalkapallon maailmanmestaruuskisojen kunniaksi. Onko sinulla valittamista sarjan suhteen? Entä kiittämistä? Toivoisin, ettei noihin kysymyksiin vastattaisi vain yhdellä tai kahdella sanalla, vaan mukaan laitettaisiin myös perustelut. Otan kokonaisia arvostelujakin ilomielin vastaan. Ei muuta kuin pulisemaan!

karvisfani97

Sivut

Kommentit (45)

Vierailija

Mtalimeteli- sarja on jalkapallon MM- kisojen kunniaksi tehty nelioisainen Ferrariksen piirtämä sarjakuva.

Omasta mielestäni vaikuttaa ihan hyvältä, mutta Ferrariksen piirrosjälki ei ole maailman mahtavinta, mutta ihan hyvää kumminkin. Pitänee tutkia tarinaa tarkemmin hieman myöhemmin, en ole sitä vielä lukenut.

Vierailija

Mitalimeteli vaikuttaa ainakin ensimmäisen osan perusteella ihan hyvältä. Juoni on suht jännittävä ja hyvin suunniteltu. Ferraris on hyvä piirtäjä ja sopii ihan hyvin tämän jakson taiteilijaksi.

Odotan innolla seuraavaa osaa..

Vierailija

Hyvältähän tuo sarja vaikuttaa, ainakin ensimmäinen osa oli todella hyvä. Odotan toista osaa innolla. Kukahan varasti ne Kulta-Innon mitalit? Itse epäilen sitä timantin pudottanutta heppua. Andrea Ferraris on onnistunut hyvin sarjan piirtämisessä.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

se tänään lehdessä alkanut jatkis siis......tykkäsin

aika paljon,ei yhtään hullumpaa nyt kun kaikki ovat

maailman mestaruus tunnelmissa.

Vierailija

Lainaus:
Mitalimeteli

ferrtuoshgui - 16.06.10 06:40 (ID 557414) mitä järkeä tehdä erikseen topicia jostain yhdestä sarjakuvasta! täysin turhaa! LUKKOON!

Ensinnäkin mitalimeteli on 4 osainen sarja! Joten ei ole ihan turha keskustelu!

Muuten eka osa oli ainakin tosi hyvä.

Vierailija

Lainaus:
Re: Mitalimeteli

von ankka - 17.06.10 12:13 (ID 558048)
Lainaus:
Mitalimeteli ferrtuoshgui - 16.06.10 06:40 (ID 557414) mitä järkeä tehdä erikseen topicia jostain yhdestä sarjakuvasta! täysin turhaa! LUKKOON!
Ensinnäkin mitalimeteli on 4 osainen sarja! Joten ei ole ihan turha keskustelu! Muuten eka osa oli ainakin tosi hyvä.


Aivan niin. Olihan se ihan JEES, ei kyllä yhtä hyvä, kuin se vuonna 2002 ilmestynyt Formulasarja. Mutta älkää lukottako tätä topicia, tämä voi olla hyödyllinen.

Vierailija

Kyseinen sarja vaikuttaa hyvältä, ainakin ensimmäisen osan mukaan. Inhoan kylläkin jalkapalloa, mutta onneksi sitä ei ollut tungettu kyseiseen osaan paljoa. Ferrariksen piirrosjälki on hyvää ja juonikin on kohdallaan. Tykkäsin kovasti ja odottelen innolla jatkoa! Vihdoinkin taas neliosaisia sarjoja Akkarin alkupuolella, eikä aina vaan jatkosarjoja lehden lopussa.

Lainaus:
akkari69

Aivan niin. Olihan se ihan JEES, ei kyllä yhtä hyvä, kuin se vuonna 2002 ilmestynyt Formulasarja.

Olen aivan samaa mieltä, ei kuitenkaan voita tuota mainiota Formulasarjaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat