Arvostele Pelit&Puuhan osion pelit!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli otsikko jo kertoo kaiken. Jokainen käyttäjä arvostelee KERRAN samaa peliä. Kaikkia pelejä voi arvostella. Mieluiten pitkiä viestiä, perusteluja, kenelle suosittelet, arvosanoja, yms.. Tiedättehän te. Saman pelin voi arvostella vaikka miljoona kertaa, mutta ei sama käyttäjä. Jos vaikka Ankkis2345 arvostelee DoubleDuck pelin ja Roope5030 arvostelee myös DoubleDuck pelin, se ei haittaa. Eli koittakaa muistaa, että jos vaikka sinä seuraava vastaaja arvostelet Tunnista Taiteilija pelin, niin älä sitten tulevaisuudessa enään arvostele samaa peliä. Voit muokata viestiäsi myöhemminkin.

Mikäli on kysymyksiä, kysykää ihmeessä.

Itse arvostelen pelin Karhukopla ja tämä toimii samalla myös esimerkkinä.

Karhukopla on hyvä peli minun mielestäni. Se on melko helppoa jos on pelannut sen tyylisiä pelejä aiemminkin. Pelissä on tarkoitus hyppää yhdellä Karhukopla kelmillä trampoliinin avulla ja rikkoa tiilejä sun muita kaikkea tiilen tapaista. Tiili (ruskea) on ainut, joka menee rikki yhdestä osumasta. Minun tietääkseni kaikki muu menee kahdesta tai useammasta iskusta rikki. Tasoja pelissä on melko monta, ainakin luulisin. Heti alussa jo melkein on melko vaikeaa pelata. Tasot vaikeutuu todellakin nopeasti! Oma ennätykseni on taso 12. Pelin alussa on kolme elämää. Elämät on oikean reunan alakulmassa ja se näyttää vähän vihaiselta Karhukopla kelmiltä. Elämiä saa lisää vihreistä tiileistä. Ne menee rikki kahdesta iskusta. Kolmannessa tasossa tulee jo vissiin vihreä tiili. Pelin ainut huono puoli on se, että siinä on monta huijaria. Kaljakori on ainut, joka on saanut korkeimman pistemäärän ILMAN koodeja / huijauksia. Arvosanaksi annan pelille pyöreän kahdeksikon. Arvosana: 8

Kultaryntäyksen sun muita tämän tapasia voi myös arvostella.

Kommentit (4)

Vierailija

Lainaus:
Re: Arvostele Pelit&Puuhan osion pelit!

kuukai - 28.06.10 12:51 (ID 569338)

pelejä vois kyllä lisätä enemmän.Ja miks en saa peleistä mitalleja??

LUE aloitusviesti! Tämä topic ei ole mikään helping-topic, vaan arvostelu! Kysy Off-Topiicissa.

-ATI

Vierailija

Lainaus:
Arvostele Pelit&Puuhan osion pelit!

Ankkafani315 - 03.07.10 07:35 (ID 574078)

Niin lasketaanko samaan syssyyn Kultaryntäys, Missä Aku on? yms.? Arvostelisin kernaasti jonkun niistä, uskon että voi mutta kunhan varmistan.

Kyllähän nekin voi. Kun tein topicia, en ottanut huomioon tuota asiaa.

Anteeksi lyhyt viestini.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat