Mikse aiheeseen "tehdään ennätys" ei voi laittaa viestejä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

"Tehdään ennätys" aiheeseen pysty laittamaan enään viestejä! Siinä on melkein 800 viestiä. Onko se liian täynnä sitten, vai miksi siihen ei voi laittaa enempää viestejä? Ottakaa kantaa!

Kommentit (14)

Vierailija

Kaikki menee sinne vaa tuplapostaamaan et saa posteja toi milzuuk oli siel varmaa kokoajan ku sil on jotain 1200 postii.

Vierailija

adz kirjoitti:Onneks ei pysty koska se oli turha!

Ei se nyt ihan turha ollut! Oluhan siinä melkein 800 viestiä. Se oli luettu yli kolme tuhatta kertaa.

Vierailija

No mä ainakin näköjään olisin pystyny laittamaan viestejä, en koettanut lähettää mitään mutta kaikki toimi normaalisti ainakin siihen asti. Eli siis sain sen "vastaa viestiketjuun"-kohdan auki näin suomeksi sanottuna.

Mikäli et pysty siihen ite vastaamaan, niin olisko täällä joku "voit osallistua kyseiseen topsuun vain X kertaa"? Aattelin, että siihen olis pistetty lukkoa tjtn, mut kerta pääsin siihe asti ite ni en sit tiiä ^^ siinä mielessä aihe on "turha", ettei se välttis liity Aku Ankkaan. Oli pakko käydä selaamassa ja aika paljon siellä oli viestejä aiheesta "muu", osa myönsi suoraan, että halusi vain eniten keskustelleiden listalle. Onhan se kiva, että on yleinen jutustelu -topic, mutta jos sääntöjä ja ohjeita luetaan tiukasti niin semmosta ei saa tehdä.

Vierailija

Siellä oli liikaa posteja ilmeisesti, mutta siltikin on taas uusia ennätyksiä yritetty tehdä. Ja uskon että niihinkään ei enää jossain vaiheessa pysty kirjottaaan.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

adz kirjoitti:Onneks ei pysty koska se oli turha!

Oon samaa mieltä! Monen mielestä semmoset on hyviä, eli monet täällä on vissii semmosia joilla ei oo aivoja.

Vierailija

Kaikki ei oikein tajunnut ideaa! Jotkut vaan länttäs sinne sikana viestejä! Typerää. Onneks sinne ei voi laittaa enää viestejä!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat