Aku Ankka, eläinystävä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Akulla on ollut kotonaan kaiken maailman lemmik-

kejä. Tämän viestiketjun tarkoituksena on puhua

siitä, että mikä lemmikkieläin sopisi Akulle

parhaiten. Kerro.

Minun mielestäni Akulle sopisi parhaiten ehkä joku kissa.

~ Hyvis, hyvän asian puolella ~

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Lainaus:
Aku Ankka, eläinystävä

hyvis - 08.07.10 03:56 (ID 578375)

Minun mielestäni Akulle sopisi parhaiten ehkä joku kissa.Kyllä se on niin. Pulivarista Aku ei oikeasti niin paljon tykkää, mutta kissa Akulle olisi parempi.

Vierailija

Lainaus:
Re: Aku Ankka, eläinystävä

AkutykkääIineksestä - 08.07.10 04:14 (ID 578422)
Lainaus:
Aku Ankka, eläinystävä hyvis - 08.07.10 03:56 (ID 578375) Minun mielestäni Akulle sopisi parhaiten ehkä joku kissa.
Kyllä se on niin. Pulivarista Aku ei oikeasti niin paljon tykkää, mutta kissa Akulle olisi parempi.


Niin, kissahan tuolle sopisi ehkä enemmän, kun Aku aina kieltäytyy ottamasta koiraa, kun pojat pyytävät sitä. Kuitenkin, Aku pitää kyllä Pulivarista, joten koirakin kävisi. Eli kissa tai koira.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Eräässä jaksossa pulivari pelasti Akun susilaumalta,ja sen jälkeen Aku halusi ettei pulivari enään lähtisi.Pulivari on pelastanut Akun useita kertoja,joten luulen kyllä että Aku pitää enemmän pulivarista.Taas sillon kun Akulla on ollut kissa,ei kissasta ole ollut kuin riesaa.

Vierailija

minun mielestäni joku sellainen mitä ei tarttisi paljon hoitaa. Tietysti kissa olisi yksi vaihtoehto mutta jotenkin minusta Akulle sipisi kaikken parhaiten kilpikonna!

~von ankka, matkalla kohti tuhannetta viestiä~

Vierailija

Ehkäpä koira, kyllähän kerran yhessä sarjassa pojat löysi koiran, ja Aku antoi poikien pitää sen, ilman mitään tiski-tai siivousvaatimuksia.

Ja Aku tuhlasi viimeiset rahansa ostaakseen koiralle ruokaa ja kaikkea tarpeellista. Ja Pulivari on pelastanut Akun susilaumalta ja pelastanut Akun heikoista jäistä. Joskus Aku ei aluksi halunnut ottaa yhtä poikien koiraa, mutta sitten koira pelasti Akun, ja sitten Aku antoi poikien pitää koiran. Aku on myös ollut muutenkin koirien kanssa usein tekemisissä, hänellä on ollut eläinhoitolaa ja koirientalutusta ja kerran hänen piti jopa kouluttaa koiria vahtikoiriksi Roopen toimessa.

Toki on Aku kissojenkin kanssa joskus tullut hyvin toimeen, kuten Kisumisun. Yhdessä sarjassa Kisumisu pelasti Akun ja Touhon karhulta pelästyttämällä sen. Joskus on Akulle tullut vaivaa, kun Pulivari pitäisi viedä lenkille. Kisumisu taasen on helppohoitoinen. Joten molemmat:kissa ja koira ovat mielestäni Akulle samanarvoisia.

Pulivari

Vierailija

en oikein tiedä joku joka tarvitsee vähän hoitoa ja on rauhallinen ja unelias jotta se voi nukkua akun kanssa esim pöllö päästää öisin ulos ja voi nukkua päivällä kun pöllökin nukkuu onhan se yöeläin

se söisi yöllä kun se on ulkona

Vierailija

Akulle vois kyl sopia kilpikonna.Se syö vähän ja ei tartte paljoa huomiota.Aika helppoa eläin se olis akulle.Ei kilpikonna pidä ees kovaa ääntä,toisinku koirat ku ne kuulee jotain.Eikä kilpikonnaa tartte viedä lenkille,riittää ku Aku laittaa kilpparin pihalleen.

Jaska Ankka
Seuraa 
Liittynyt9.5.2009

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Aku Ankka, eläinystävä

kuukai - 11.07.10 05:33 (ID 582181) Akulle vois kyl sopia kilpikonna.Se syö vähän ja ei tartte paljoa huomiota.Aika helppoa eläin se olis akulle.Ei kilpikonna pidä ees kovaa ääntä,toisinku koirat ku ne kuulee jotain.Eikä kilpikonnaa tartte viedä lenkille,riittää ku Aku laittaa kilpparin pihalleen.


Niin...tai kissa.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

En suosittelisi Akulle mitään eläintä, koska eläimen pito vaatii aina rahaa ja sitähän Akulla ei tunnetusti ole yhtään. Jos Akulla nyt joku lemmikki pitäisi olla, niin ehdottaisin kissaa, (Kisumisua), koska kissa vaatii melko vähän hoitoa, ja varsinkin Kisumisu on rauhallinen ja se pelkää Touhoa (niinkuin Akukin..). Kissa olisi hyvä valinta Akulle.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat