tuplanolla mini-taskareihin?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

olisiko hyvä jos tuplanolla tulis mini-taskareihin?

Kommentit (15)

Aape
Seuraa 
Liittynyt5.7.2010

No, aika todennäköisesti niin tulee käymään. Minienhän terinat ovat yleensä RS:Sistä ja Taskareista. Tuplikset ovat todella hyviä tarinoita, mutta en haluaisi, että ne pilattaisiin laittamalla Mini-taskareihin. Minä kun en oikein niistä pidä, vaikka niitä yleensä syntymäpäiväksi toivonkin...

-Aape McRonkka1, rikkain nyt ja aina-

Vierailija

Hirveää spämmiä miksi edes kirjauduit tänne? Kun et osaa tehdä muutakun spämmätä ja saako sinua sanoa nimellä herratrolli?

Vierailija

Ei, kyllä se riittää että Tuplanolla pysyy normaalin taskarin kansien välissä. Mini-taskariin ei mielestäni tarvis mitään lisäystä, ihan hyvä sellasenaan kun on nyt.

-duck96-

Vierailija

No eipä sitä tuplanollaa Mini taskareihin kannata tunkea Tuplanolla saa pysyä siellä ikiomassa kotikullassa taskarissa en tarkoita kuitenkaan sitä että Tuplanolla on huono hahmo miestäni tosihyvä hahmo.

Vierailija

Näitä on kaikkia tuplanollaa lehtiin mini-taskareihin, sun muihin... Eikö taskarit riitä, kun sinne ne kuuluu???

Vierailija

Minusta Tuplanolla voisi pysyä siellä tavallisissa Taskukirjoissa, niitä on ainakin helpompi lukea sieltä käsin. Luulenpa vain, että Tuplanolla ei ilmaannu Mini-Taskareihin. Tavallisissa Taskareissa ne ovat aina olleet ja ovat nytkin.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

en oikein haluis. :( sitäpaitsi tuplanolla tarinoit ei oo tarpeeks täyttää koko minitaskarii :) kun mini taskareis on aina yks teema

Vierailija

Ei missään tapauksessa. Pysykööt taskarissa, kun on tarkoitettu sitä varten. Ehkä joskus 20 vuoden kuluttua Mineihin voisi laittaa Tuplis tarinoita, jotka tehtiin vuonna 2008..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat