Sonic the Hedgehog

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Yleistä keskustelua täällä.

Tiedän että tästä on jo keskustelu, mutta se on jo vanha ja siellä keskustellaan vain peleistä.

Tietoa Sonicista:

Sonic on 15-vuotias siniturkkinen siili joka ei osaa uida, ja hänen sanotaan syntyneen Joulusaarella (Christmas Island). Lajiltaan Sonic on nelivarvassiili. Hän on 100cm korkea ja painaa noin 35 kilogrammaa. Sonic on Maailman nopein siili, joka pystyy juoksemaan ääntä nopeammin. Hän voi kiertyä palloksi, lähinnä tuhotakseen vihollisia, joka on tärkeä osa pelejä ja animaatioita.

Sonic taistelee ilkeää Tri. Ivo "Eggman" tai "Munamies" Robotnikia vastaan. Eggmanin tavoite on kerätä kaikki seitsemän Kaaossmaragdia (Chaos Emeralds), ja niiden voimalla tuhota maailma ja rakentaa tilalle paikka jota hän hallitsisi. Vanhoissa Sonic-peleissä Eggmanin tavoite oli Kaaossmaragdien voimalla muuttaa kaikki Sonicin eläinystävät aivottomiksi robottipalvelijoikseen. Eläimet toimivat näiden robottien voimanlähteinä, ja Sonicin tuhottua robotin ne loikkivat tiehensä.

Tulkinnasta riippuen Sonic asuu joko kummallisessa versiossa Maa-planeetasta tai planeetta Mobiuksella (kuten vanhoissa DiC'in TV-sarjoissa ja virallisessa Sonic-sarjakuvassa ). Sonicin ystäviä ovat mm. nuori kaksihäntäinen lentävä kettu Miles "Tails" Prower, liitävä nokkasiili Knuckles the Echidna sekä myöhemmissä peleissä tyttösiili Amy Rose ja jänis Cream the Rabbit.

Muita tärkeitä Sonic-hahmoja ovat mm. Shadow the Hedgehog, Rouge the Bat ja Chaotix-tiimi, johon kuuluvat Knucklesin lisäksi Espio the Chameleon, Vector the Crocodile, Charmy Bee ja Mighty the Armadillo. Muita hahmoja ovat Big the Cat, Tikal the Echidna, Blaze the Cat ja Silver the Hedgehog.

Peleissä Sonic ei osaa koskaan uida, vaan vajoaa pohjaan, mutta hän voi juosta veden pinnalla. Adventures of Sonic the Hedgehog-animaatiossa hän tosin osaa uida ja Mario & Sonic at the Olympic Games-pelissä hän käyttää pelastusliivejä pysyäkseen pinnalla.

Sonic-pelejä meillä on: Shadow the Hedgehog, Sonic Heroes, Sonic and SEGA All-Star Racing, Sonic Adventure DX ja Sonic mega collection plus8)

Kommentit (9)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Sonic the Hedgehog

jasupasu01 - 09.07.10 06:28 (ID 579880)

simosiili!

Mitä tarkoitit (VIESTILLÄSI)?

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Sonic the Hedgehog

Topottaja - 09.07.10 06:29 (ID 579887)
Lainaus:
Re: Re: Re: Sonic the Hedgehog jasupasu01 - 09.07.10 06:28 (ID 579880) simosiili!
Mitä tarkoitit (VIESTILLÄSI)?

sitä että sen lempi ruokaa on viili

Vierailija

Aqanqille: Sonic the Hedgehog on Segan luoma henkilö, josta saat lisätietoa wikipediasta.

Nimeeni se verran, että fanitan Sonic the Hedgehogia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat