osaatko soittaa kitaraa,jos osaat niin mitä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

osaatteko?

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

En valitettavasti osaa soittaa kitaraa. Tuo otsikko on aika outo: osaatko soittaa kitaraa,jos osaat niin mitä?, miten niin "niin mitä?"

~ Hyvis, hyvän asian puolella ~

Vierailija

Minä osaan soittaa sähkökitaraa. Opin ihan vasta soittamaan myös tavallista kitaraa. Vanhemmat haluu koko ajan, että soitan lisää.

Vierailija

En ole kitaralla mikään suur taituri, mutta jotenkuten osaan biisin "Smoke on the water" : ) Helppoa kauraa aloittelijoille!

// Muuten mitä tämä tekee sarjoissa!!

Vierailija

minä osaan soittaa:deep purple smoke on the water ja black night iron maiden trooper,fear of the dark,run to the hills,el dorado.black sabbath iron man ja paranoid ozzy osbourne crazy train judas priest breaking the law terä betoni orjatar ja taivas lyö tulta dio holy diver led zeppelin stairway to heaven ja sen toisen biisin nimee en muista pantera walk slayer raining blood iron butterfly in a gadda da vida slipknot Psychosocial ja niin edelleen.

Vierailija

Tottakai osaan! Esim. In your face (CoB) Walk (Pantera) Smoke on the water (Deep purple) Are you dead yet (CoB) The trooper (Iron Maiden( Halloweed by my name (Iron Maiden) Wasted years (Iron Maiden) The rivalry (Running wild) Iron man (Black sabbath) Eikä tuossa ollut läheskään kaikki!

PS: Tämä kuuluisi pulinoihin.

-HH! Höhöö!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat