Ulatrafoorum

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

samallainen mistä hannu katto suosiotaan tänne voi panna kommentteja ultrasankareista ja pahastaseiskasta

Kommentit (9)

Vierailija

Näitä on jo todella paljon eli ei enää tälläisiä kiitos ja käytä ensikerralla hkua ennen kuin teet topicin ja nyt ylläpito tai moderaatttorit voisivat Lukottaa tämän topicin.

Vierailija

Lainaus:
Re: Ulatrafoorum

Roope-Setä lehti - 11.07.10 12:12 (ID 581739) Näitä on jo todella paljon eli ei enää tälläisiä kiitos ja käytä ensikerralla hkua ennen kuin teet topicin ja nyt ylläpito tai moderaatttorit voisivat Lukottaa tämän topicin.


Täysin samaa mieltä, näitä on todella paljon ja hakua voisi aina käyttää, ennen, kuin uutta topicia ruetaan tekemään. Lisäksi lue keskusteluohjeet. Ja nyt lukkoon!

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Lainaus:
Ulatrafoorum

Scrooge McD - 11.07.10 04:16 (ID 582045)
Lainaus:
Re: Ulatrafoorum Roope-Setä lehti - 11.07.10 12:12 (ID 581739) Näitä on jo todella paljon eli ei enää tälläisiä kiitos ja käytä ensikerralla hkua ennen kuin teet topicin ja nyt ylläpito tai moderaatttorit voisivat Lukottaa tämän topicin.
Täysin samaa mieltä, näitä on todella paljon ja hakua voisi aina käyttää, ennen, kuin uutta topicia ruetaan tekemään. Lisäksi lue keskusteluohjeet. Ja nyt lukkoon! -Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-


Lukkoon!

Vierailija

Minä vastaan tänne, enkä sano lukkoon, koska se on ärsyttävää topicin tekijän mielestä.

Minusta parhaimmat on Saastuttaja ja Lepakkoankka. Lepakkoankan eli touhon kantapää temppu on mahtava. Kun Saastuttaja kohtasi Superhessun ei voinut olla nauramatta.

Minusta huonoin hahmo on Neliapila.

Vierailija

Moderaattorin A-J (en muista nimeä) on tehnyt Ultrasankarit VS Pahaseiska topicin ja siellä on tarkoitus keskustella tästä asiasta..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat