Ensinmäinen profiilikuva jota käytit?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Lukekaa otsikko.. Minun ensinmäinen ja tähän mennessä ainoa on tämä nykyinen kuva, jossa Roope hymyilee maireasti. Entä teidän? Muistatteko?

Kommentit (11)

Vierailija

Tämä on tällähetkellä kolmas profiilikuvani, mutta ensimmäinen kuvani oli sama, kuin Taskari-fani97:lla, eli Don Rosan piirtämä Roope, joka on tarinasta "Kroisoksen aarre".

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Muistan sen, mutta en nyt viitsi käyttää sitä, kun se ei ole hieno mielestäni. Sitäkin kuvaa käytin huimat viisi minuuttia noin.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Lainaus:
Ensinmäinen profiilikuva jota käytit?

AkutykkääIineksestä - 11.07.10 05:36 (ID 582190) Muistan sen, mutta en nyt viitsi käyttää sitä, kun se ei ole hieno mielestäni. Sitäkin kuvaa käytin huimat viisi minuuttia noin.

Ja onkos tämä sinulle toinen vai kolmas profiilikuva tänään?

Itselläni on ollut myös monta profiilikuvaa (ainakin 5 tai 6), mutta niistä ensimmäinen oli se, missä Aku nukkuu sohvalla..Se oli hyvä profiilikuva, koska se sopi nimimerkkiini aika hyvin.

McDuck-fani
Seuraa 
Liittynyt26.10.2008

No, nyt on siis käynyt niin, että tämä on ensimmäinen profiilikuvani, eikä se ole ollut mikään muu missään vaiheessa. Enkä ole ainakaan heti vaihtamassa sitä mihinkään.

Vierailija

Itseni ensimmäistä profiili kuvvaani en kyllä muista mutta tätä nykyistä profiilikuvaa en kyllä vähän aikaa vaihda sillä o han tämä todella hyvä enkä tätä muulla ole nähnyt niin minut tunnistaa tästä kuvasta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat