AA:n sivujen Selviytyjät

Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Tässä on nyt vihdoin Topic?-topicissa suunnittelemani topic.

Tämän perustana on TVohjelma-Selviytyjät. Parhaiten pääset kärryille kunhan olet katsonut edes yhden ohjelman, mutta jos et ole, voit silti tulla mukaan lukemalla ohjeet hyvin.

Ohjeet:

1. Ilmoittaudu mukaan ensimmäisellä viestilläsi ja sano, oletko heimossa numero 1 tai heimossa numero 2. Kun heimo on täynnä, voivat heimon jäsenet päättää nimen heimolleen.

2. Tämä peli muodostuu haasteista, jotka suunnittelen itse. Ensimmäinen haaste tulee, kun heimot ovat täynnä. Haasteessa olevaan tehtävään on aikaa vastata 2-3 päivää.

Haasteiden pisteidenlasku: Lasken jokaisen heimon jäsenen pisteet yhteen ja siitä muodostuu pisteenne haasteessa. Haasteen voittaa enemmän pisteitä kerännyt heimo.

3. Pelaajien tiputus: Haasten hävinnyt heimo äänestä jäsenistään jonkun ulos pelistä. Silloin ulos äänestetty henkilö ei voi enään osallistua haasteisiin vaan hänen pelinsä on päättynyt. Äänestyksessä voit taktikoida äänestämällä heikoimmin menestyneen kilpailijan ulos heimon parasta tai sitten voit ajatella omaa peliäsi, ja äänestää pihalle parhaiten haasteessa menestyneen heimon. Eniten ääniä saanut putoaa pelistä pois. Äänten mennessä tasan putoaja ratkeaa arvalla. Yritä viestissäsi perustella putoajan valintaasi jollain tavalla. Jossakin vaiheessa peliä, voi tulla yllätyksenä tuplapudotus.

4. Toinen haaste: Toisessa haasteessa edellisen haasteen voittanut heimo jättää yhden jäsenistään ulos haasteesta, jotta haasteeseen osallistuu sama määrä jäseniä kummastakin heimosta. Haasteen sivuun jättänyttä heimon jäsentä ei voi äänestää pois, jos hänen heimonsa häviää. Haasteen jälkeen hävinnyt heimo joutuu pudottamaan yhden kilpailijoista pihalle ja peli jatkuu samalla tavalla kunnes jäljellä on enään yhteensä 8 kilpailijaa.

5. Heimovaiheen päättyminen: Heimovaiheen päätyttyä, kun jäljellä on enään kahdeksan kilpailijaa, alkaa yksilökilpailu. Haasteita tulee normaaliin tapaan.

6. Yksilövaihe: Yksilövaiheessa änestykseltä on turvassa ainoastaan haasteessa parhaiten menestynyt kilpailija. Kilpailijat äänestävät aina pois yhden kilpailijan ja silloin pelissä saatetaan nähdä todellista taktikointia. Voit huijata kanssakilpailijoita menestymällä haasteissa huonosti tai voit solmia liiton jonkun kanssa.

7. Pelin päättyminen: Peli päättyy voittajan äänestämiseen, jossa äänestää jury. Katso lisää kohdasta 8. Finaaliin pääsee kolme kilpailijaa, joista jury äänestää voittajan.

8. Jury: On pelin ylin tuomari lukuunottamatta pelin vetäjää. Juryyn pääsee mukaan poisäänestetyt kilpailijat yksilövaiheessa, kun jäljellä on kahdeksan kilpailijaa.

Säännöt:

§1 Haasteeseen antamaasi vastausta ei saa muuttaa toiseksi. Ainoastaan vastauksessa saa muuttaa sen asian mistä vetäjä on huomauttanut, koko vastauksen muokkaamista ei hyväksytä.

§2 Lunttaaminen haasteisiin on ehdottomasti kielletty, henkilö joka jää kiinni siitä saa rangaistuksen.

§3 Kopiointi: Toisen vastausta ei saa kopioida. Vastaus on tiedettävä itse tai sitten arvattava. Kopioinnista kiinnijäänyt saa rangaistukseksi kirjallisen varoituksen.

§4 Älä vaihda topicin otsikkoa ilman lupaa toiseksi, edes piloillasi.

§5 Pienemmät rikkeet tutkitaan ja mahdollinen rangaistus määräytyy rikkeen vakavuuden mukaan.

§6 Älä kerro vastauksia ennen haasteen virallisia tuloksia. Jos sanot tietäväsi yhden varmasti, niin sen voi sanoa. Sitä minkä tietää varmasti ei saa sanoa.

§7 Kirjallinen varoitus: ensimmäisestä lievemmästä rikkeestä saa kirjallisen varoituksen, toisesta varoituksesta tulee porttikielto. Kirjallinen varoitus-teksti säilyy kilpailijan nimen perässä aloitusviestissä. Varoitus häviää uuden kauden alkaessa. Vakavammasta tulee suoraan porttikielto.

§8 Porttikielto eli erotus: porttikiellon saa suoraan vakavammasta rikkeestä, johon luetaan lunttaus. Porttikiellon saanut ei voi osallistua haasteisiin tai äänestää pois ketään heimonsa hävitessä.

Muutama muistutus:

Pelissä ei ole mitään kuviteltuja haasteita, joten tämä ei liity millään tavalla Operaatioon tai LTP:hen tai johonkin muuhun samankaltaiseen topicciin. Tässä ei ole mitään kuviteltuja paikkoja missä eletään, muistakaa se.

Jos on kysyttävää tai jotain muita ongelmia, saat apua kysymällä.

Jos heimot ovat täynnä ja vielä haluaa mukaan, on mahdollista päästä mukaan. Kuitenkin, jotta pääsee vielä mukaan, tarvitsee kaksi kilpailijaa, jotta heimot ovat tasaväkisiä lukumääriltään heti alussa.

Haasteen säännöissä sanon aina miten vastaus tulee antaa, jos vastaus ei ole annettujen ohjeiden mukainen, se joudutaan hylkäämään. Vastauksen sääntöjenvastaisuuden voi muuttaa jälkeenpäin, jos huomaa sen itse tai pelin vetäjän annettua muistutuksen. Jos ei vastausta kuitenkaan korjata, se hylätään.

Onnea kaikille mukanaolijoille ja hyviä taktikointihetkiä tämän topicin parissa. Jos putoat aikaisessa vaiheessa, älä välitä. Tässä saatetaan vielä aloittaa toinen kausi, jossa voit yrittää uudestaan.

Yllätys kaikille, heimot yhdistetään odotettua aiemmin, nyt alkavat liitot olemaan tärkeitä. Haasteen voittaja on koskematon äänestyksissä.

Pelin voittajaksi juryn äänestyksessä selvisi Allu9898.

Viimeinen heimo:

Lupuhullu8

Gabi47

Allu9898

Juryn jäsenet:

Merimaria

Viitatar2

Djlordi

Kia K

Vikke98

Nyt molemmat heimot ovat täyttyneet, enään ei voi tulla mukaan.

Äänestyksissä tippuneet kilpailijat:

Jussi03

Vornanen

Ankka fani

Aape McRonkka

Jesperi

Taskari-fani97

T_uke

Tri £uromie$

Hessu hissu

AkutykkääIineksestä

Kuukai

CrazyDuck12

Muuten lähteneet kilpailijat(erotettu tai omasta tahdostaan):

Mummonmuussi

Kuriton koira

Paapoja

Joppejappe

Kalle kääk

Fort Tripla

Sivut

Kommentit (661)

McDuck-fani
Seuraa 
Liittynyt26.10.2008

Kas kun joku keksi tämmöisen tehdä. Minäkin olisin mielelläni mukana tässä, sillä tämä tuntuu todella kivalta. Olen aina miettinyt, että olisi kiva päästä koittamaan selviytyjiä.

Harmikseni en pääse mukaan, sillä lähdemme huomenna kolmekis viikoksi reissuun, enkä siis sinä aikana pääse koneelle. Jos on vielä tilaa kun palaamme, olen sillon mielelläni mukana heimossa 1.

HUOM! Olen mukana vain, jos on tilaa kun tulemme takaisin lomamatkalta.

Vierailija

Olen odottanut kauan, että tekisit tämän topicin. Vihdoin tämä tuli:). Ilmoittaudun mukaan. Tulen heimoon 1.

-LH8-

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

Fort Tripla, minkälaisia haasteita tässä on?Olisi kiva jos laittaisit esimerkki haasteen aloitus viestiin, niinkuin lupuhullu8 teki.

En ole varma tulenko vai en.

vikke98-vikkelästi ankkailemaan!

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Tässä on pari esimerkkiä:

Yhdistä alkuaineen kemiallinen merkki ja koko nimi.

Yhdistä vuosiluku ja tapahtuma.

Yhdistä urheilulaji ja siinä käytettävä väline.

Riittävätkö ne?

Jokaisessa tulisi 6 eri alkuainetta ja niiden kemialliset merkit ja tätä voi soveltaa muuhunkin. Pisteet tulevat siitä, että kuinka monta saat yhdistettyä oikein.

Fort Tripla

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Tästä ei voi tippua ainoastaansillä syyllä, että menestyy heikosti haasteissa. Se riippuu täysin sinun heimokavereistasi. Kysymykset voivat olla helpompia tai vaikeampia, riippuu siitä mitä keksin.

Fort Tripla

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat