Rune Meikle ynnä muut omaperäiset tarinanikkarit

Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Rune Meikle on mielestäni paras käsikirjoittaja kautta aikain! Hänen tarinansa suorastaan pursuavat jännitystä, seikkailua ja huumoria. Ja mikä parasta - hänen tarinansa ovat surrealistisen omaperäisiä, elleivät suorastaan mahtavia, mitä näkee tämän päivän julkaisuissa erittäin harvoin.

Rune Meiklen lisäksi on myös muita kiehtovan outoja tarinoita tekeviä käsikirjoittajia, suurin osa tosin ei enää tee niitä kovin usein... Hyvinä esimerkkeinä kaiken absurdin kummallisuuden isä Guido Martina (jonka tarinoita en suosittele luettavaksi pienimmille ;)), tunnelmallisia ja kiehtovia tarinoita tekevä Henning Kure, omaperäisellä eteneviä tarinoita kirjoittavat Allan Riis, Dave Rawson ja Fabio Michelini, unohtamatta tietenkään sellaisia eläviä helmiä kuin Catherina Mognato, Mark & Laura Shaw tai Hanne Guldberg.

Akkarin ja muiden ankkajulkaisujen tasoa pitäisi kohottaa mestarikäsikirjoittajilla, jotka poikkeavat selkeästi tavallisen liukuhihnatuotannon tunkkaisesta arkisuudesta.

Liittykää keskusteluun Akkarin parantamisesta ja kertokaa myös omia mielipiteitänne mainitsemistani käsikirjoittajista.

Kommentit (5)

Vierailija

Rune Meiklestä kuulin ensin kertaa vasta eilen, kun luin taskari numero 326 Vanha uskollinen. Siinä on jokin Robin Crusoe hommeli ja tämän on kirjoitanut ja piirtännyt Rune Meikle.

Guido Martinakin on todella hyvä, mutta en osaa arvostella käsikirjoittajia.

Miten niin akkarin parantamista? Aihe ei sovi siihen.

DONUONTYHMÄ
Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Lainaus:


Taskari-fani97

Miten niin akkarin parantamista? Aihe ei sovi siihen.


Ymmärrän yskän, mutta kyllä se siihen osittain sopii. Akkarin tulevaisuus kun riippuu tekijöistä...

Joo mutta eipäs tehdä nyt kärpäsestä härkästä. Jatketaan vain keskustelua. =)

Vierailija

Rune Meklestä kuulin nyt vasta ensinmäistä kertaa. Tässä keskustelussa... Mutta minusta paras tekijä on ehdottomasti Al Taliaferro. Al Taliaferron piirrostyyli on upeaa ja tarinat ovat yksinkertaisesti todella hyviä! Siksi A. Taliaferro on PARAS!!!!!!!

Anteeksi lyhyt viesti.

PS: Muokkasin hieman otsikkoa.

-HH! Höhöö!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat