Tieto-viesti kilpailu

Seuraa 
Liittynyt2.6.2010

Minä taas!Tämä on kolmas "aktiivinen" topicini.Muut on periaatteissa poistettu,vaikka ei niitä ole lukotettu.Eli,keksin tämän automatkalla,tämän topicin tarkoitus on tehdä mahdollisimman hyvä tietopaketti.Alla selkeät säännöt.

Säännöt:

1.Tarkoitus,on kirjoittaa hyvä tietopaketti jostain aiheesta.Aiheet,joista voit kirjoittaa ovat,urheilu,Antiikin tarut ja luonto.Viestien täytyy olla vähintään seitsemän rivin pituisia.

2.Tästä illasta klo,10 perjantaina on aikaa lähettää tietopkaetti.Tämä on siis kilpailu,perjantain klo 10 lähtien voi äänestää,omasta mielestään parasta tietopakettia.Voittaja ratkeaa lauantai iltapäivänä tai illalla.

3.Kun tietopaketin kirjoitus aika,menee umpeen,saa äänestää,parasta tietopakettia.Eli mikä on lähetetyistä tietopaketeista mielestäsi pätevin,kertovin,kiinnostavin,ja ,muutenkin paras.

4.Täällä ei saa spämmätä,eli ei poiketa aiheesta,ei saa panna lukkoon,tai haukkua.Aloitusviestissä näkyy,kilpailijoitten pisteet,jos joku ei vielä tajunnut ensi perjantain klo 10,ei saa lähettää tietopaketteja vaan pitää äänestää.Jos tämä on suosittu,alkaa sen jälkeen uusi kausi.

Tietopaketin näpyttelyä!

Jos säännöt ovat epäselvät,voit kysyä minulta.Yritin tehdä mahdollisimman selkeät.

Osallistujat: Pisteet:

/: Nam!Nam!Salmiakkia!

Kommentit (1)

Vierailija

Aika turha kylläkin... kun on keksitty Wikipediakin, ja tietosanakirjat ei oikein hvittaisi tänne nyt lähteä mitään tietoapakettia kirjottamaan >:(

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat