Aku Ankka sarjakuvien hinnat.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minua huolestuttaa Aku Ankkojen hintojen korkeus. Akut maksaa todella paljon eikä kaikilla niihin enää ole edes varaa,minullakin ankkojen ostaminen on hiipunut hiljalleen. Suomessa sentään luetaan eniten ankkoja niin pitäisi täällä hintojenkin olla alemmat. Vanhoja lehtiä selailemalla huomaa selvästi miten hinnat ovat kohonneet. Toivottavasti tähän tulee muutos!

Kommentit (6)

Vierailija

Eikös taskaritkin olleet ennen jopa 4,20? Nyt ne ovat jo 4,50 ainoastaan sen takia että tuli uusi kannen pinta, jonka pitäisi olla parempi. Enpä usko. Lehdetkin ovat kahdesta eurosta jo melkein kolmeen euroon, kun taas vanhoissa -70-luvun lehdissä hintaa oli korkeintaan markka. Onko akkareiden hinnoittelija tietoinen että euro on kuusi markkaa?

Vierailija

Ei akkari minun mielestä kovin kallis ole, mutta atskarien hinnat voisivat olla pienemmät. En kuitenkaan ole luopunut taskarien ostosta.

Vierailija

Niin, onhan niiden hinnat noussut aika tavalla siitä mitä ne oli -50- luvulla, sillä silloin ne maksoi 50mk joka ei tosiaankaan ole paljon, sillä mä en tarkoita niitä markkoja vaan niitä mitä oli ennen rahamuutosta joka tapahtui vuonna -63. Sen jälkeen ne on ollut 80 pennii, joten aika vähän. Onneks ei tartte maksaa akkarii itse, sillä muuten mun viikkorahasta vois mennä jopa yli puolet, sillä mun viikkoraha on (vain) 5€, mutta mä en syö karkkia enkä mitään muuta vastaavaa, joten nekin rahat säästyy. Sori kun poikkesin vähän aiheesta, mutta sanoinpahan vertailun vuoksi.)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Joo kalliita ne ovat nykyään, mutta putoavatkohan nyt kun lama tulee?

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat