Akupediassa häärää tuhoaja!

Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Jotakin kamalaa, hyvät Aku Ankan nettisivujen käyttäjät, on tapahtunut! akupediassa on tapahtunut hirveitä! eräs käyttäjä nimeltä MURSUPOIKA on muuttanut monta TODELLA tarkeää artikkelia pelkäksi moneksi q- kirjaimeksi! Roope Ankan, Aku Ankan, Tupun Lupun ja Hupun ja monen muun henkilön artikkelit on yliviivattu pois!!! meidän on etsittävä tämä kyseinen käyttäjä! Hän on rekistereröinyt istensä eilen ja oli aktiivinen eilen. Tulkaa mukaan operaatioon!

Tässä linkkejä hänen pahimpiin iskuihinsa!

http://www.akuankka.fi/akupedia/1/qqqq

http://www.akuankka.fi/akupedia/7/qqqq

http://www.akuankka.fi/akupedia/197/qqqq

http://www.akuankka.fi/akupedia/5/qqqq

http://www.akuankka.fi/akupedia/3/qqqq

kaikki hänen kaaokselliset q- sivunsa on myös nähtävänä Akupedian etusivulla! Kuvitelkaa kuinka akikkien kirjoittajien työ on valunut hukkaan!!!

Jos liityt mukaan operaatioon, olet agentti joka ilmoittaa kun MURSUPOIKA on Keskustelupalstalla joko minulle tai muille käyttäjille!

Agenttilista:

Veli Huilu

Kommentit (9)

Vierailija

Veli Huilu. Minä tiedän tilanteen vakavuuden ja ymmärrän, kuinka suurta vahinkoa tänä kyseinen spämmääjä on ilkeästi tehnyt, mutta (olen pahoillani) tällainen saattaa vain lisätä hänen intoaan. Annetaan ylläpidon näyttää tuollaisille kaapin paikka.

AKU-97 -yrittää hillitä kiukkunsa, jottei tee mitään järjetöntä

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Ai anteeksi, mutta kyllähän niitä vasta eilen oli pitänyt tehdä eikä viikolla 24, sillä Mursupoika rekisteröityi vasta eilen! eikä kukaan ole muokannnut niitä tuota ennen!

karvisfani97
Seuraa 
Liittynyt27.11.2008

Hei, Veli Huilu! Kyseinen "Ankan sivujen vihaaja" (voin kai noinkin sanoa) on rekisteröitynyt 15.6.2010 eikä eilen. Mutta annetaan nyt asian olla!

karvisfani97 - Akun ohella myös Karvisen fani

Vierailija

Tämä lisää hänen intoaan...

Mutta MURSUPOIKA on todella järjetön, kun valuttaa artikkelit hukkaan!

Pahimpia spämmääjiä joita olen ikinä nähnyt...

Tässä lista Trolleista:

MURSUPOIKA

Aadezet

Hulibuli

Vierailija

Tyypin spämmäminen joihtuu siitä että hän haluaa tulla kuuluisaksi AA.fi sivuilla.Hän tykkää kun kaikki tuntevat hänet.Joten ainoa keino on että hän lopettaa on se ettemme kiinitä häneen huomiota.

cxv
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ja aivan pakko tämä oli nostaa!

Mitä järkeä on nostaa vanha juttu ylös!

Nyt annettan tämän valua kauas Topic mereen

Lukkoon!

Foorumin tylsin mies.

Vierailija

Tiedän kuka on MURSUPOIKA! Haluatteko vihjeen? Mursupoiqa? Ettekö tajunneet? Noo, kuka on trolli jonka nimessä on q-kirjaimia? Ja mitä lukee artikkeleissa? Se on Aqanq!

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat