Seuraavan vuoden eka Taskari?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Arvauksia?

Sivut

Kommentit (17)

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Öööh... Voisitko vähän selventää asiaa, eli pitääkö meidän arvata onko hyvä vai huono, minkälainen kansikuva jne. Aloitus viestissä on tarkoitus yleensä selventää se mitä otsikossa lukee, yleensä juuri tämän takia ensimmäinen viesti onkin yleensä se pisin, ja tämä on juuri sellainen topic. Okei olet uusi käyttäjä, mutta voit kuitenkin vähän ensin seurata minkälaisia muut topicit ovat ja tee vasta sitten seuraava topiccisi, okei? En kirjoita tätä sen takia että haluaisin haukkua sinua tai muuta sellaista, koetan vain antaa pari pientä vinkkiä. Tämä topic on muutenkin omasta mielestä aika turha, ei millään pahalla.

Mutta topicin tarkoitukseen. Luulen että se on aika talvi aiheinen ja että siitä tulee hauska niinkuin yleensä taskarit ovat.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Mähän koitin autta vain sinua. Ei sun siitä kannata suuttua. Se on vain silleen että jokaista uutta täällä AA.fi: sä on autettu kun ne ovat olleet alussa, minua myös. Ihan turhaan sä suutut koska meistä ei kukaan tarkoita mitään pahaa. Ei kannata ottaa näitä juttuja sillää tavalla että me haukuttais sua vaan sillä tavalla että me koitetaan autta antamalla oikeesti rakentava kritiikkiä.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Tosiaan, voisit hiukan selventää..

Seuraavan vuoden eka taskari on varmasti talviaiheinen. Numeroltaan se on AATK 373. Joulukuussa varmaan saamme tietää nimen, ehkä aikaisemmin.

Vierailija

Luultavasti talviaiheinen, mutta ei niin varmaa.

Taskarithan eivät aina noudata kansikuvillaan vuodenaikaa, joka tuolloin on meneillään.

Veikkaan, että kannessa Aku. Usein kun hän on. sitten näkee.

//Ja totta. __Aku Ankka__ yritti avittaa vain alkuun, ei siitä kannata ottaa nokkiinsa.

-ankkakkna-

Vierailija


Kannessa lumivuori ja ankat laskemassa mäkeä. Aku on varmaan kaatunut, koska hänellä on usein epäonnea. Heips terveisin PorinMatti

Vierailija

Joku uuteenvuoteen liittyvä, kannessa voitaisi ampua vaikkapa raketteja. Mutta toisaalta, tuo monien ehdottama talvi-aiheinen käivisi myöskin hyvin. Tosin, minulle on aivan sama, mikä kansi sieltä tulee, kunhan nyt vain tulee.

~ Viitta on voimaa

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat