Aku lehti

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mikä näistä lehdistä on paras

Iines

Aku Ankka

Roope setä

Aku Ankan taskukirja

Minitaskari

Kommentit (15)

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Tältä näyttää oma listani:

1. Aku Ankka (Akkari vie voiton ylivoimaisesti! Pidän siitä että siinä julkaistaan paljon nykyajan parhaimmiston tarinoita ja tarinat eivät ole niitä pitkiä kuin esim. Taskarin tarinat. On myös hauskaa että joka kuukauden ensimmäisessä Akkarissa kuukauden palkintotehtävä. Tämän vuoden Akkareissa on ollut myös hyvää se että jokaisen Akkarin päättää lyhyt Al Taliaferron vitsisarja.)

2. Aku Ankan Taskukirja (Taskareissa pidän siitä että ne ilmestyvät vain kerran kuukaudessa, että ne ehtii lukea, vaikkakin voisi ilmestyä kerran puolessa kuukaudessa, mutta näin on kyllä parempi. Pidän myös siitä että siinä on vaihteeksi pitkiä seikkailu tarinoita, mitä ei muissa julkaisuissa näe.)

3. Mini-Taskari (Pidän siinä ehkäpä eniten siitä että sen saa mahtumaan taskuun niin että sen voi otta mukaan menoon ja luke kun itse haluaa. Pidän myös paljon tarinoista joita siinä on tähän asti julkaistu.)

4. Roope-Setä (Parasta Roope-sedässä on että siinä on joka nuemrossa kuukauden dekkaripähkinä(vai miä sen nimi nyt olikaan : )). Tykkään myös luke Roope-Sedän tietotoimistoa. Mielestäni se on myös sopivan kokoinen, eli nyt tarkoitan sivu määrää.)

5. Iines (Tätä lehteä en olekkaan koskaan lukenut eli en voi tehdä mitään perusteluja tästä lehdestä. Pahoittelen)

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Minun suosikki on Aku Ankan taskukirja ja sitten on Roope-Setä ja sitten tuleekin Aku Ankka sitten Mini taskarit lopulta Iines jota en muistaakseni ole koskaan lukenutkaan.

Vierailija

Lainaus:
Parhain Aku lehti

jonikuusysi - 22.07.10 05:18 (ID 593041) Mikä näistä lehdistä on paras Iines Aku Ankka Roope setä Aku Ankan taskukirja Minitaskari

1. Aku Ankan taskukirjat

2. Aku Ankka

3. Roope-setä

4. Iines

5. Mini-taskarit

~D@isy, aina ajan tasalla

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat