penni ajatuksistasi

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

joo eli mä annan pennin et seuraava kertoo ajatuksensa

Kommentit (8)

Vierailija

Jälleen yksi turha topic. En jaksa pitää mitään saarnaa, joten sanon vain: Modet, pistäkää tämä lukkoon.

Vierailija

Ihmettelen, että mikä järki on tehdä huonoja topiceja sarjatuotantona. Esimerkkinä tämä: Miten ajattelit laittaa pennin tulemaan tänne? haluaisin sen kotiovelleni nimittäin __ilman__ että osoitetta ilmoitan. Sanonpa nyt vaan, että ajattelen nyt, että kannattaako profiilikuvaa vaihtaa. Auttoiko?

-ankkakkna-

Vierailija

Kerronpa nyt ajatukseni:

MITÄ JÄRKEÄ ON TEHDÄ _ÄLYTTÖMÄSTI_ TURHIA TOPIA?!!?!!

Vastaus kysymykseen: EI _MITÄÄN_ JÄRKEÄ!

Modet, lukottakaa tämä topa.

Tässä ei ole mitään järkeä!

Viitatar2 - Kiitos ja kumarrus!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: penni ajatuksistasi

-ankkakkna- - 26.07.10 03:26 (ID 596578) Ihmettelen, että mikä järki on tehdä huonoja topiceja sarjatuotantona. Esimerkkinä tämä: Miten ajattelit laittaa pennin tulemaan tänne? haluaisin sen kotiovelleni nimittäin __ilman__ että osoitetta ilmoitan. Sanonpa nyt vaan, että ajattelen nyt, että kannattaako profiilikuvaa vaihtaa. Auttoiko? -ankkakkna-

se on vain semmoinen sanonta ja topicin nimi.

Vierailija

Niin, tiedän että se on sanonta ja topan nimi, mutta jos topan otsikko on sanontaei varmaan topic toimi. Eikö se ole näin?

-ankkakkna-

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Eiköhän tuo yleinen mielipide topicista tullut selväksi. Rokkenrolliolli, vaikka muuttaisit yhden kirjaimen kirosanasta tähdeksi, on se edelleen kirosana. Topicista ei löydy selkeää aloitusviestiä, jotta tiedetään mitä topicilla haetaan eikä keskustelu ole lähtenyt kovin rakentavasti liikkeelle, joten topic on parempi laittaa lukkoon.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat