Onko taskarit parempia kuin lehdet?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko taskarit parempia kuin lehdet?

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija


Minun mielestäni taskarit ovat parempia kuin lehdet. Mutta lehteä on mukava odotella aina joka keskiviikko. Kuittaan.

DONUONTYHMÄ
Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Yhdyn (lähes) kaikkiin vastanneihin; taskari on parempi. Monta hyvää syytä: Siinä on pidempiä ja parempilaatuisempia tarinoita kuin Akkarissa (tosin taskarinkin taso on hieman laskussa, valitettavasti ; (), sen tarinat ovat enimmikseen italialaistuotantoa, tosin tanskalaiskäsikirjoituksia ja -piirroksiakin löytyy jonkin verran. Piirtäjä- ja käsikirjoittajakaarti onkin varsin monipuolinen (Rune Meikle, Giorgio Cavazzano, Antonella Pandini yms.) ja varsinkin vanhemmista taskareista löytyy jotakin jokaiseen makuun, ellei enemmänkin.

Akkarin tarinat ovat nykyään melko tasottomia ja väkisinväännetyn oloisia, yhä vain samoilta tekijöiltä (mm. Vicar, Ferioli, Per Hedman, Wanda Gattino, Gorm Transgaard, Rodriques...). Lisäksi Akkarin pituus syö myös osaansa tarinoiden tasosta: siinä on useita tarinoita, joita olisi voinut hioa taskarituotantoonkin, mutta jää suunnitellun lehden takia vaille unelmapituuttaan. Sellaiset käsikirjoittajat kuin Noel van Horn, Andreas Phil tai Byron Erickson loistavat poissaoloaan.

HENRI K J L
Seuraa 
Liittynyt29.11.2009

Mielestäni taskari on parempi kuin lehti, mutta kyllähän lehtikin on hyvä. Lehdessä on aina välillä Don Rosaa ja Carl Barksia, mutta taskarissa sitä ei ole.

Kuittaan.

Vierailija

Minusta taskarit on parempia, koska niissä on pidenmpiä sarjakuvia. Välillä vähän ärsyttää normi-akkarin lyhyet tarinat.

Vierailija

Lehdet on hyviä, kun niissä on mielestäni paremmat tarinat ja melkein joka numerossa jatkosarja.

Taskareissa taas on enemmän luettavaa, ja tarinat ovat todella hyviä. Taskareissa on myös pitkät tarinat.

Eli sanoisinpa että taskari voittaa kyllä niukasti lehden.

Vierailija

Taskarit ovat paksumpia ja niissä ruudut on minun makuuni paremmin... siis taskarissa 3x2 ja lehdessä 4x2... Lehdet kuitenkin ilmestyvät usein, joten aika tarkkaan tasapeli...

Vierailija

Mielestäni taskarit ovat parempia. Vaikka AATK tuleekin "vain" kerran kuukaudessa, niin siinä on enemmän sivuja ja mielestäni taskarien tarinat ovat usein A.A.-lehteä paremmat.

Mutta toki Aku Ankka-lehtikin on erittäin merkittävä julkaisu, siitä ei pääse minnekään. Ilman Aku Ankka-lehteä olisivat pitkät keskiviikko-päivät tyhjää täynnä... : D

Mr Roope Ankka

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat