Missä maassa parhaat ankantekijät?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Otsikko kertoo kaiken.Perustelut ois mukavii

Omasta mielestä parhaat löytyy Amerikasta(Rosa,Van Horn jne.)

Sivut

Kommentit (30)

DONUONTYHMÄ
Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Melko vaikea kysymys.

Piirtäjien puolesta vastaan, että Italiassa, sillä sieltä tulee suurin osa kaikista kolmannen polven piirtäjistä (kolmannen polven piirrostyylin muuten keksi Giorgio Cavazzano, joka myös on italialainen). Myös omalaatuisimmat piirrostyylit omaavat piirtäjät asustelevat siellä (Alberto Lavoradori, Andrea Ferraris, Francesco Guerrini, yms.), joten ei liene ihme, että Italia on suosikkipiirtäjämaani!

Parhaimmat käsikirjoitukset tekevät puolestaan pohjoismaalaiset tekijät, ehkä enimmikseen kuitenkin tanskalaiset ja ruotsalaiset. Vaikka Per Hedman ja Gorm Transgaard inhokkikäsikirjoittajiani ovatkin, myös käsikirjoittajalistani huippu löytyy Skandinaviasta, esim. sellaiset tekijät kuin Rune Meikle, Henning Kure, Peter Härdfelt, Andreas Phil ja Allan Riis. Kyseiset käsikirjoittajat ovat onnistuneet yllättämään minut positiivisesti, sillä heidän tarinansa ovat hyvin omaperäisiä ja tunnelmallisia, joista löytyy jännitystä, seikkailua, outoja tapahtumia, sekä tilanteita, jotka saavat kiinnostuksen tarinaan nousemaan entisestään.

Vierailija

Minun kaksi parasta piirtäjää tulee Italiasta ja he ovat Marco Rota ja Romano Scarpa sen jälkeen tulee kyllä kaksi Yhdysvaltalaista piirtäjä mestaria ja he ovat Don Rosa ja Carl Barks joiden jälkeen piirtäjät suuntautuvat taas Italiaan eli parhaat piirtäjät tulevat Italiasta myös parhaat käsikirjoittajat tulevat Italiasta ja kolme parasta heistä ovat Marco Rota, Romano Scarpa ja Guido Martina.

Vierailija

DONUONTYHMÄ: Melko vaikea kysymys. Piirtäjien puolesta vastaan, että Italiassa, sillä sieltä tulee suurin osa kaikista kolmannen polven piirtäjistä (kolmannen polven piirrostyylin muuten keksi Giorgio Cavazzano, joka myös on italialainen). Myös omalaatuisimmat piirrostyylit omaavat piirtäjät asustelevat siellä (Alberto Lavoradori, Andrea Ferraris, Francesco Guerrini, yms.), joten ei liene ihme, että Italia on suosikkipiirtäjämaani!

Parhaimmat käsikirjoitukset tekevät puolestaan pohjoismaalaiset tekijät, ehkä enimmikseen kuitenkin tanskalaiset ja ruotsalaiset. Vaikka Per Hedman ja Gorm Transgaard inhokkikäsikirjoittajiani ovatkin, myös käsikirjoittajalistani huippu löytyy Skandinaviasta, esim. sellaiset tekijät kuin Rune Meikle, Henning Kure, Peter Härdfelt, Andreas Phil ja Allan Riis. Kyseiset käsikirjoittajat ovat onnistuneet yllättämään minut positiivisesti, sillä heidän tarinansa ovat hyvin omaperäisiä ja tunnelmallisia, joista löytyy jännitystä, seikkailua, outoja tapahtumia, sekä tilanteita, jotka saavat kiinnostuksen tarinaan nousemaan entisestään.

Minä olen tuosta täysin samaa mieltä. : )

Mr Roope Ankka

Vierailija

Melko vaikea kysymys.

Omasta mielestä tetysti Italiassa, koska Amerikassa ei enää asu ketään.

Italian parhaimmisto on Massmo De Vita Giorgio Cavazzano, Silvia Ziche,Fransisco Guerrini ja Enrico Faccini.

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

Minusta Italiassa, siellä ovat sitten mm. Giorgio Cavazzano ja muita mahtavia piirtäjiä! Käsikirjoittajista en nyt oikein piitta, en edes katso kuka on käsikirjoittanut tarinan. Vaikkapa käsikirjoitus onkin olennainen osa tarinaa, piirrokset ovat myös tärkeitä. Tuleehan muistakin maista hyviä piirtäjiä, mutta Italiasta tulee parhaat! : )

Siinä mielipiteeni asiasta.

Vierailija

Italiasta tulee suurin osa hyvistä... Kuten Giorgio Cavazzano ja Marco Rota... Amerikastakin tulee ihan hyviä... Ja monista muista paikostakin tulee hyviä...

Vierailija

Amerikastahan kaikki alkoi, mutta nykyisin parhaat ankantekijät tulevat ehdottomasti Italiasta. Sieltä saadaan ankkapiirtäjien ja myös käsikirjoittajien uudet sukupolvet nykyisin. Myös Hollannissa on joitakin piirtäjiä, hyviäkin sellaisia, mutta italialaiset ovat vain alansa huippua.

On Giorgio Cavazzano, joka kuuluu ehdottomasti TOP 3 listalleni. Cavazzano on kehittänyt piirtotyyliään hyvin paljon vuosikymmenten varrella siitä scarpamaisesta tyylistä tähän aikaan sopivaan jopa hieman moderniin tyyliin. Cavazzanon ansiosta myös tämä kolmas piirtäjäpolvi saa hyvän koulutuksen Italiassa. Voi melkein sanoa, että italialaisten ankkapiirtäjien ja myös hiiripiirtäjien esikuvana toimii Scarpa, mutta piirtotyyliin otetaan vaikutteita Cavazzanolta. Aivan, kuten kuuluukin.

Muita loistavia italialaisia piirtäjiä ovat Corrado Mastantuono, Enrico Facchini, Alessio Coppola, Stefano Intini, Marco Mazzarello, Lara Molinari, Silvia Ziche ja monet monet muut.

Italia on ankkojen tulevaisuus.

Gabi47
Seuraa 
Liittynyt2.6.2010

Suosikki piirtäjäni,Barks ja Rosa,tulevat USA: sta,mutta Italiastahan ne parhaat löytyvät.He luovat oman maailman,kun taas Barks ja Rosa noudattivat samaa kaavaa,panemalla Roopen nuoruuden Klondikeen jne.

Panevathan Italialaisetkin hänet Klondikeen,mutta he luovat omaa maailmaansa.Giorgio Cavazzano,Marco Rota,ja Romano Scarpa ovat parhaat Italialais piirtäjät.

Myös Lara Molinari on loistava.Italialla on selvästikkin enemmän innostusta Ankkojen maailmassa,ja Barkshan on vainaa,ja Rosa lopetti,joten sanon samaa kuin Karhukelmi:

Italia on ankkojen tulevaisuus.

-Gabi47

Vierailija

Hollannista ja USA : sta. Jos pitäisi valita huonoin, niin Italiasta. En voi sietää niitä isoja, palleromaisia hahmoja ja huonoja värejä, joista tulee pää kipeeks. Ja ne on muutenkin huolimattomasti piirretty.

Libel on hollantia ja tarkoittaa sudenkorentoa.

Vierailija

En tiedä parhaasta mutta hyviä tulee esimerkiksi Amerikasta, Italiasta, Hollannista jne...

Amerikassakin on yksi ankka tekijöiden legenda: Don Rosa. Don Rosan piirtotyyli on tosiaan aika hienoa, mutta minusta ei silti yllä ihan piirtäjien top 10 listan ykkös- sijalle. Vaan hän pääsee ehkä kolmanneksi. Eikö Van Hornin sukukin ole Amerikasta? Eli sieltä on myös tunnettu tekijä William Van Horn ja hänen poikansa Noel Van Horn. Noel Van Hornia näkee enemmän Mikki tarinoissa, mutta ne ovat aivan omaa luokkaansa. Kumpikin näistä osaa piirtää- sekä käsikirjoittaa. Hyviä molemmat. Oliko Carl Bark muuten Amerikasta/USA:sta?

Sitten Hollannista tulevat esim.

Daan Jippes (Huippu luokkaa! Carl Barksin seuraaja.)

Wilma Van Den Bosch (Hänkin huippuluokkaa.)

Michael Nadorp (Hän ei ehkä niin tunnetuu mutta hyvä silti.

Veljekset Bas ja Mau Heymansit. (Ehkä tunnetuimpia tekijöitä Hollannista, Jippesin jälkeen.)

Myös Italiasta löytyy todella hyviä. Esim.

Giorgio Cavazzan. (Hänkin on todella hyvä ankka tekijät. Saatta päästä jopa tekijöiden listan top 10 nro 1! Mutta ei ehkä.)

Sittenhän sieltän myös De Vitan suku. Eli Massimo De Vita, ja hänen isänsä Pier Lorenzo De Vita. Todella hyviä Italialaisia tekijöitä molemmat. Sieltä löytyy myös alan huippu: Al Taliaferro. (Hänkin aivan huippu luokkaa.)

Myös Espanjasta löytyy hyviä. Esim.

César Ferioli. (Hänkin huippuluokkaa oleva tekijä. On myös nykyajan parhaimmistoa.)

Paco Rodriques. (Hänkin aivan huippuluokkaa. Hänkin kuuluu nykyajan huippuihin.)

Oli sieltä muitakin mutta tässä oli tunnetuimmat. (On myös esim. Bernadó.)

Ja johtopäätökseni parhaana Ankkamaana on... Italia! Italiassa on alan huiput: Al Taliaferro, Giorgio Cavazzano, Massimo De Vita, Pier Lorenzo De Vita ja monet muut!

-HH!

Vierailija

Kyllä nyt laitoit pahan...pitäisi sanoa parhain ankantekijät maa.

No Italiasta kun tulee Giorgio Gavanzzo ja esim Al Taliaferro jotka molemmat ovat yhtiä lempipiirtäjistäni.

Mutta sitten Amerikastahan tulee Barks(eikö vain?)joka on minusta paraspiirtäjä.Ja niin kuin hessu hissu sanoi Van Hormin suku tulee Amerikasta ja kun hekin ovat mahdottoman hyviä.Mutta kyllä minä päädyn siihen samaan kuin hessu hissu,eli Italia on mielestäni paras ankkamaa.

Vierailija

Jaa-a,Amerikasta tulee Carl Barks ja Don Rosa.He ovat suosikki piirtäjiäni.Mutta tuleehan Italiastakin todella hyviä Ankkapiirtäjiä,kuten esim.Romano Scarpa,Giorgio Cavazzano ja Massimo De Vita.Niin että kyllä Italia voittaa!Vaikka Amerikasta tuleekin kaksi suosikkipiirtäjääni,Italiasta tulee paljon enemmän Ankkapiirtäjiä,jotka aika monet ovat myös suosikki piirtäjiäni.Jotenka se Italia on tällä kertaa voittaja!

Vierailija

Suomalainen piirtäjä on yksi suosikeistani ja Italialaiset ovat hyviä. Mutta kyllähän se on sillä tavalla että Hollantilaiset ovat todella parhaita!

Jos tarkoitetaan yksilöllisiä piirtäjiä, vastaan että Korhonen. Maan mukaan se on Hollantilaiset.......

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat