Marco Polon matkat

Vierailija

Mitä mieltä olette siitä tarinasta?Minusta Scarpa on osannut tehdä sen hyvin, koska hän osannut yhdistää hyvin historian oppimisen ja jännitävän tarinan.Kaiken lisäksi tarinasta oppii paljon.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Jäätelö kirjoitti:Aika tylsä kun Roopen hyläsi Mikki-paran kaikki paitsa yhden kohdan kässäristä...

No Roope on Roope.

Vierailija

mac ducky kirjoitti:

Jäätelö kirjoitti:Aika tylsä kun Roopen hyläsi Mikki-paran kaikki paitsa yhden kohdan kässäristä...

No Roope on Roope.

niin on...

Vierailija

Tarina oli just hyvä. Pari vuotta sitte en ollu lukenu hissan kokeeseen,koska kirja oli kadonnu johonkin (se löyty sitte 2 päivää kokeen jälkeen sohvan alta) , ja luin tätä tarinaa välkillä, ja tadaa!, vedin kokeesta kympin! Mikä tuuri! Niin että pakko sanoa että MAHTAVA tarina!!!

Vierailija

Todella hyvä tarina(sarja). Arvostelin sen aikoinaan huvikseni ja annoin 90/100 pisteiksi. Näemmä paras tarina, jonka olen taskukirjoista löytänyt, on saanut 93 pistettä, eli eipä tämä tarina ole kaukana parhaimmuudesta. Tarina todella on yksi taskukirjojen/disneyuniversumin parhaista. Scarpa teki sen yhdessä Guido Martinan kanssa, mutta tunnistan kuitenkin tarinasta ainoastaan Scarpan käsikirjoitustyylin (ja tietenkin piirrostyylin, eihän Martina piirtämiseen osallistunut). Paljonkohan se asiaan vaikutti? Siis se, että käsikirjoittamiseen osallistui Scarpan lisäksi myös Martina? Olisi ollut hauskaa nähdä, millainen tarina olisi ollut, jos Scarpa tai Martina olisi itse käsikirjoittanut tarinan ilman toisen käsikirjoituksellista vaikutusta (Martina olisi tietysti kaikesta huolimatta laittanut Scarpan piirtäjäksi, todennäköisesti). Miten paljon tarina mahtaisi poiketa nykyisestä?

Mieleenjäävin osa tarinassa on se viimeinen ja yksinkertaisin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat