Toivesarjatoiveet

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hoi!

Viikon Aku Ankassa pyysimme teitä jättämään toivesarjatoiveitanne, joita pyrimme tulevaisuudessa parhaamme mukaan toteuttamaan.

Jos ette muista sarjan nimeä, kuvailkaa tapahtumat mahdollisimman tarkasti, eiköhän täällä palstalla joku muista kaipaamanne sarjan! Barksit ja Rosat meillä on jo jonkinlaisena listana mielessämme, mutta toki niitäkin saa ehdottaa.

Itse kaipaisin jotain vanhaa Murryn kapteeni Kirkonrotta -seikkailua ja Eisenbergin Sepejä!

Hyviä viikonloppuja,

Aki

Sivut

Kommentit (303)

Vierailija

Toivoisin Aku Ankkaan Carl Barksin sarjaa Aku Ankka ulosottomiehenä ja Carl Barksin Kolme Likaista Ankanpoikaa. Löysin ne mökiltä äidin vanhasta Akkarikokoelmasta.

Vierailija

selailin iskän vanhoja akkareita ja löysin tämän Aku Ankka tomaattikammo vuodelta 1980

Se olisi ehdoton klassikko

Vierailija

Toivoisin itse Carl Barksin Viidakkovisiittiä (löysin sen akuankan juhalasrajat 7), ja Romano Scarpan Viimeisen voittoon.

Vierailija

Moi! Olisi useampi sarjatoive joista haluaisin ainakin yhden toteutuvan. Kaikki nämä sarjat ovat

Don Rosan piirtämiä ja käsikirjoittamia. Sarjat ovat: Takaisin Xanaduun, Sankari ylitse muiden,

Pysähtyneisyyden aika, Windikojen mailla, Nokanneulan tapaus, Jos metsään haluat mennä nyt,

Saari ajan rajalla.

Olisi erittäin mukavaa jos edes yksi noista sarjoista voitaisi julkaista Aku Ankka lehdessä.

Kiitos!

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Toimitus

Lainaus:
Itse kaipaisin jotain vanhaa Murryn kapteeni Kirkonrotta -seikkailua

Minäkin kaipaan samaa seikkailua ja lisäksi näitä Barksin tarinoita:

Vanhan linnan salaisuus

Miljardin markan norsu

Tämän nimeä en tiedä, mutta tarinassa mikroankat laskeutuvat Roope Ankan nokalle ja haluavat tehdä viljakauppoja. On saatettu julkaista jossain Ankalliskirjaston osassa.

Jäyhä Jököttäjä

Paul Murryn tarinoita:

Haamuvarkaita Huuhkajalasta

Nälkäinen kummitus

Riimukiven arvoitus

Kultainen asteroidi

Salaperäinen sumu

Siinä oli toivomani tarinat, mitkä olisi kiva nähdä joskus.

Vierailija

Itse toivoisin sellaisten piirtäjien kuin Murryn, Brancan ja Vicarin vanhoja sarjoja nähtävän Akkarissa. Paul Murryn Mikki-seikkailut ovat kyllä täyttä tavaraa ja niistä sarjoista käy kyllä ihan mikä vain, vaikka tuo Kapteeni Kirkonrotta. Brancan ja Vicarin vanhaa tuotanoa luen aina mielelläni, sillä he ovat eittämättä piirtäjien eliittiä. Sarjojen nimiä en tiedä, mutta toiveena olisi 80-luvun ja 90-luvun alun sarjoja.

Vierailija

Itse toivoisin Vicarin sarjoja Aku Ankkaan. Ei tule tässä mitään Vicarin sarjaa mieleen, mutta kyllä toimitus keksii jonkun jos haluaa niitä Aku Ankkaan laittaa.. ;)

Ja sitten Don Rosan ja Carl Barksin sarjoja lisää ehdottomasti! Ei tule nyt mitään sarjoja mieleen, mutta laitoinpahan pari tekijä ehdotusta. Laitan sarjaehdotuksia jos sattuu mieleen tulemaan. =D

HENRI K J L
Seuraa 
Liittynyt29.11.2009

Joo, olisi ihan kiva jos Aku Ankkaan tulisi jokin vanha Paul Murryn sarja ja sitten joku Don Rosan tai Carl Barksin tarina mitä ei ole julkaistu Akkareissa 2004-2010.

Siinä toiveeni, toivottavasti tulisi edes joku Paul Murryn sarja Aku Ankkaan.

HENRI K J L

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Hmm... Vosi tulla hauska sarja nimeltä Varjojen kapina, tai sitten esimerkiksi Barksin pöytätennispallot. Ja ehkä Rosan pysähteisyyden aika, ja se Rosan tarina, joka on jatkoa kulmikkaille munille! Muokkailen sitten tähän viestiin, kun keksin lisää.

-VH: Toivoo myös vanhoja Sepe susi-ja kolme pientä porsasta-tarinoita!

Vierailija

Olisi kiva jos Aku Ankka lehdessä voitasi julkaista Marco Rotan Vanhan Jackyn saari kuten myös muitakin Marco Rotan sarjoja sitten vielä olisi kiva jos julkaistaisiin joitain hyviä Don Rosan sarjoja esimerkiksi tuo Veli Huilun mainitsema se sarja joka on jatkoa Kulmikkaat Munat sajalle tais sitten tuo Takaisn Xanaduun.

Vierailija

Kaipaisin Carl Barksin pitkää jatkosarjaa Yksin Rämemetsässä. Löysin sen vuosikerran 1967 näköispainoksesta, jolloin se julkaistiin peräti neljässä osassa! Toinen toiveeni on Marco Rotan Painajainen Paratiisitiellä.

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Saisinko kysyä yhtä asiaa arvoisa Toimitus?

Millä perusteella päätätte mitä sarjoja julkaistaan Toivesarjana, katsotteko tämän topicin vastauksista mallia ja otatte suosituimman vai julkaistaanko useimmat toiveet vielä Aku Ankassa?

Olisi hyvä, jos saisin tietää tämän.

Fort Tripla

DONUONTYHMÄ
Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Toivoisin, että hieman harvinaistempienkin käsikirjoittajien sarjoja julkaistaisiin Akkarissa, sillä onhan se totta, että kaikkien aikojen parhaimman käsikirjoittajat löytyvät vain pienestä lohkosta tavallisten tusinakäsikirjoittajien välissä, esim. Rune Meikle, Henning Kure ja Kurt Behnke (minusta on surullista, että ehkä minua ja Mikko M:ää lukuunottamatta kukaan ei käsitä näiden käsikirjoittajien ylivertaisuutta)... Tosin kyseisiä käsikirjoittajia ei näy Akkarissa, vaan pikemminkin taskareissa (tosin ei pian enää niissäkään, otaksun).

Lähes ainoa, mitä toivon uudelleenjulkaistavaksi Aku Ankassa on Andreas Philin käsikirjoittama kolmiosainen jatkosarja "Erään annan nousu ja tuho" (jonka alkuperäinen julkaisuvuosi tosin on 2001, liian myöhään?), jollaisten tarinoiden kuuluisi pitää koko julkaisua pystyssä. Kuten mottoni kuuluu: outous on aina hyve, eikä kyseinen tarina tule tekemään siinä poikkeusta. Andreas Phil osaa loistavasti laittaa tarinaan dramatiikkaa ja traagisia tapahtumia enkä voi ymmärtää Barksien ja Rosien uudelleenjulkaisuryntäystä, kun monet ehkä ei niin kuuluisat mutta vähintään yhtä hyvätkin tarinat vain odottavat pääsevänsä nykyakkariin.

Pyydän, saattakaa Andreas Philin (ja mahdollisesti muidenkin mainitsemieni käsikirjoittajien) nimi julkisuuteen uudelleenjulkaisemalla toivesarjana jo mainitsemani tarinan! Tulisi edes vähän riemua ja uutta särmää varsin tasottomaan nykyakkariin... ; )

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Donuontyhmä, voisitko ymmärtää, että jokaisella on omat mielipiteensä? Omasta mielestäni Rune Meikle on yksi kehnoimmista käsikirjoittajista. Hänen tarinansa ovat liian omituisia ja fantasiaa täynnä. Hänen ankkansa käsikirjoitettunakin ovat yksinkertaisesti aivan liian kehnoja verrattuna loistaviin kuten Rodolfo Ciminoon ja Guido Martinaan.

Floyd Gottfredson on yksi käsikirjoittajien kuninkaista mielestäni, tarinat ovat yksinkertaisesti samallla sekä hauskoja, että myös jännittäviä. Esimerkkinä tästä on Mikki Hiiri ja Seitsemän kummitusta. Loistava juonenkehittely ja pienet vitsit tarinassa tekevät siitä yksinkertaisesti täydellisen.

Olen jostain lukenut sen, että Toivesarjojen julkaisuetäisyys on Carl Barksin ja Don Rosan tapauksessa 15 vuotta ja muiden kohdalla lähemmäs 30 vuotta. Sillä varmistetaan, ettei kyseiseen tarninaan kyllästytä liian nopeasti. Kuitenkin Barksin Puhuva koira tarina on julkaistu jo kolme kertaa Akkarissa.

Jos kaipaat Andreas Philin tarinoita, Erään Ankan nousu ja tuho löytyy myös Raharuhtinas kirjasta ja muita tarinoita taskareista 290 ja 279 näin nopeasti muisteltuna.

Käsikirjoittajien huippua ovat myös Carl Fallberg, mahtavia dekkaritarinoita ja lisäksi Casty. Hänen tarinoitaan julkaistaan sentään jo Taskareissa, joten niitä ei tarvita. Tarinatoiveeni ovat jo ensimmäisellä sivulla.

Fort Tripla

// Donuontyhmä, se ei loukannut, mutta kun sanoit että muut eivät tajua näiden ylivertaisuutta, on sanottu vähän liian radikaalisti. Se kuulostaa, että vain oma mielipiteesi on tarpeeksi hyvä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat