Mikki Hiirestä asiaa...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Joo, tämä käsittelee Mikkiä.

Kuka on teidän mielestä paras Mikki piirtäjä?

Pitäisikö Mikkiä olla esim. Taskareissa enemmän?

Onko Mikki-salapoliisi tarnoita liikaa?

Millaisia tarinoiden pitäisi olla?

Kuka on Mikin pahin vastustaja?

Sano adjektiivi, joka kuvaa Mikkiä.

Kommentit (4)

Vierailija

Mikki on hyvä tyyppi!

Taskareissa on minun mielestäni sopivasti Mikki tarinoita,eikä Mikki-salapoliisi tarinoita ole liikaa=)

Vierailija

Noniin. Omasta mielestäni paras Mikki Hiiren piirtäjä on Floyd Gottfredson, lennokas käden jälki ja vielä lennokkaammat tarinat!

Mielipiteeni Mikki-tarinoiden määrästä vaihtelee ettei ne ole samanlasia, joissa on tuttu rosvo/poliisi tilanne. Monipuolisuutta kaivataan.

Mikkistä tulleita salapoliisi tarinoita on alkanut ilmestyä, joka taskarissa/Roope-sedässä, joten niiden tekoa voisi hieman rajoittaa.

Mielipiteeni millaisia Mikki-tarinatpitäisi olla on tälläinen. Tarinat voisivat sijoittua enemmän muualle, koska minusta on outoa, että Ankkalinnassa tapahtuu koko ajan kamalaa. Milloin kiristetään, ja milloin varastetaan pankki. Myös muut voisivat ratkoa ongelmia kuin itse Mikki!

Mikin pahimmaksi vastustajaksi arvioisin Musta........kaavun!!! Syitä miksi näin on, on niin monta, että niitä tähän en nyt jaksa laittaa.

Mikkiä kuvaava adjektiivi on mielestäni avulias, koska ottaa huomioon miten hän auttaa A.linnaa koko ajan.

Nyt KAIKKI laittamaan mielipiteitä Mikistä!!

PS. Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä.

Vierailija

Mikki on hyvä, ja pahin vastustaja on Mustakaapu.

Muuta:

Noniin. Omasta mielestäni paras Mikki Hiiren piirtäjä on Floyd Gottfredson, lennokas käden jälki ja vielä lennokkaammat tarinat! Mielipiteeni Mikki-tarinoiden määrästä vaihtelee ettei ne ole samanlasia, joissa on tuttu rosvo/poliisi tilanne. Monipuolisuutta kaivataan. Mikkistä tulleita salapoliisi tarinoita on alkanut ilmestyä, joka taskarissa/Roope-sedässä, joten niiden tekoa voisi hieman rajoittaa. Mielipiteeni millaisia Mikki-tarinatpitäisi olla on tälläinen. Tarinat voisivat sijoittua enemmän muualle, koska minusta on outoa, että Ankkalinnassa tapahtuu koko ajan kamalaa. Milloin kiristetään, ja milloin varastetaan pankki. Myös muut voisivat ratkoa ongelmia kuin itse Mikki! Mikin pahimmaksi vastustajaksi arvioisin Musta........kaavun!!! Syitä miksi näin on, on niin monta, että niitä tähän en nyt jaksa laittaa. Mikkiä kuvaava adjektiivi on mielestäni avulias, koska ottaa huomioon miten hän auttaa A.linnaa koko ajan

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat