Keskustelutuki

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hei!

Huomasin, että on vaikea löytää turhia topiceja, ja mieleeni tuli, että tänne voisi ilmoittaa kaikki turhat topit.

Se helpottaa mm. Wondyn ja AkeMaken työtä.

Eli jos näette turhan topicin, kopioikaa se, ja liittäkää tänne!

Kopioiminen: Klikkaa turhaa topicia. Kopioi tarkka osoite liikkuttamalla oikealla hiiren näppäimellä tekstiä, ja painamalla samaan aikaan vasenta hiiren näppäintä. Paina sitten "Kopioi" Englannin kielisille koneille "Copy". Sitten kirjoita tänne linkki. Liikuta oikeaa hiiren näppäintä viestikenttään ja klikkaa "Liitä", Englannin kielisille koneille "Paste"

Linkit:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/6/ketju/20092/lempi_taskarisi/vi...

Kommentit (7)

Vierailija

Onhan tämä ihan tarpeellinen ja hyvä topic, mutta eikös asia ole niin, että kun näkee turhan tai asiattoman topicin, niin painaa sen aloitusviestistä "ilmoita asiaton viesti". Näin moderaattorit huomaavat, ja tarkistavat onko topic todellakin turha.

Vierailija

Mitä? MITÄ?! Tein kauan sitten samanlaisen aiheen, mutta se lukotettiin! En aio antaa toisen tehdä parempaa aihetta, eli lukkoon!

Vierailija

Valehteletko? Maailman Paras?

No, modet tarvitsevat apua Kaisakoo, nopeampaa apua.

Mutta jos asia on niin, tämän voi lukottaa!

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Vai, että wondy lukottaisi.. : )

Olen tätä topicia seurannut alusta asti. En löytänyt tuota Maailman Paras-98:n mainitsemaa topicia, jossa kerätään modeille lukotettavia topiceja. Muistan kuitenkin nähneeni joskus, että wondy taisi tosiaankin sellaisen lukottaa. Olen jo jonkin aikaa pohtinut tämän topicin lukottamista ja eiköhän se ole aiheellista (lukottihan wondykin aikaisemman MP-98:n topicin).

Jos modeille yritetään joskus kerätä lukotettavia topiceja tai muuten auttaa meidän työtämme, niin eiköhän se avun antaminen järjestetä ylläpidon tai modejen toimesta. Siihen asti voitte hyvin käyttää "ilmoita asiaton viesti" -painiketta, joka korvaa hyvin tällaiset topicit.

Nyt pitkän pohdinnan jälkeen tulee lukkoa.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat