AA:n sivujen Selviytyjät: kausi 2

Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Tässä on AA:n sivujen Selviytyjien toinen kausi.

Ohjeet:

1. Ilmoittaudu mukaan ensimmäisellä viestilläsi ja sano, oletko heimossa numero 1 tai heimossa numero 2. Kun heimo on täynnä, voivat heimon jäsenet päättää nimen heimolleen.

2. Tämä peli muodostuu haasteista, jotka suunnittelen itse. Ensimmäinen haaste tulee, kun heimot ovat täynnä. Haasteessa olevaan tehtävään on aikaa vastata 2-3 päivää.

Haasteiden pisteidenlasku: Lasken jokaisen heimon jäsenen pisteet yhteen ja siitä muodostuu pisteenne haasteessa. Haasteen voittaa enemmän pisteitä kerännyt heimo.

3. Pelaajien tiputus: Haasten hävinnyt heimo äänestä jäsenistään jonkun ulos pelistä. Silloin ulos äänestetty henkilö ei voi enään osallistua haasteisiin vaan hänen pelinsä on päättynyt. Äänestyksessä voit taktikoida äänestämällä heikoimmin menestyneen kilpailijan ulos heimon parasta tai sitten voit ajatella omaa peliäsi, ja äänestää pihalle parhaiten haasteessa menestyneen heimon. Eniten ääniä saanut putoaa pelistä pois. Äänten mennessä tasan putoaja ratkeaa arvalla. Yritä viestissäsi perustella putoajan valintaasi jollain tavalla. Jossakin vaiheessa peliä, voi tulla yllätyksenä tuplapudotus.

4. Toinen haaste: Toisessa haasteessa edellisen haasteen voittanut heimo jättää yhden jäsenistään ulos haasteesta, jotta haasteeseen osallistuu sama määrä jäseniä kummastakin heimosta. Haasteen sivuun jättänyttä heimon jäsentä ei voi äänestää pois, jos hänen heimonsa häviää. Haasteen jälkeen hävinnyt heimo joutuu pudottamaan yhden kilpailijoista pihalle ja peli jatkuu samalla tavalla kunnes jäljellä on enään yhteensä 8 kilpailijaa.

5. Heimovaiheen päättyminen: Heimovaiheen päätyttyä, kun jäljellä on enään kahdeksan kilpailijaa, alkaa yksilökilpailu. Haasteita tulee normaaliin tapaan.

6. Yksilövaihe: Yksilövaiheessa änestykseltä on turvassa ainoastaan haasteessa parhaiten menestynyt kilpailija. Kilpailijat äänestävät aina pois yhden kilpailijan ja silloin pelissä saatetaan nähdä todellista taktikointia. Voit huijata kanssakilpailijoita menestymällä haasteissa huonosti tai voit solmia liiton jonkun kanssa.

7. Pelin päättyminen: Peli päättyy voittajan äänestämiseen, jossa äänestää jury. Katso lisää kohdasta 8. Finaaliin pääsee kolme kilpailijaa, joista jury äänestää voittajan.

8. Jury: On pelin ylin tuomari lukuunottamatta pelin vetäjää. Juryyn pääsee mukaan poisäänestetyt kilpailijat yksilövaiheessa, kun jäljellä on kahdeksan kilpailijaa.

Säännöt:

§1 Muokkaaminen:

Haasteeseen antamaasi vastausta ei saa muuttaa toiseksi. Ainoastaan vastauksessa saa muuttaa sen asian mistä vetäjä on huomauttanut, koko vastauksen muokkaamista ei hyväksytä.

Tähän luetaan myös pudotusäänestyksessä äänensä saajan vaihtaminen ilman lupaa. Jos muokkaat useasti äänesi saajan nimeä, pelin vetäjällä on vaikeuksia pysyä mukana. Jos ääntään on muokannut ilman lupaa, niin ääni hylätään.

§2 Lunttaaminen haasteisiin on ehdottomasti kielletty, henkilö joka jää kiinni siitä saa rangaistuksen.

§3 Kopiointi: Toisen vastausta ei saa kopioida. Vastaus on tiedettävä itse tai sitten arvattava. Kopioinnista kiinnijäänyt saa rangaistukseksi kirjallisen varoituksen.

§4 Älä vaihda topicin otsikkoa ilman lupaa toiseksi, edes piloillasi.

§5 Pienemmät rikkeet tutkitaan ja mahdollinen rangaistus määräytyy rikkeen vakavuuden mukaan.

Pienempiä rikkeitä:

Toisen haukkuminen

Pelin vetäjän turhanpäiväinen hoputus

§6 Älä kerro vastauksia ennen haasteen virallisia tuloksia. Jos sanot tietäväsi yhden varmasti, niin sen voi sanoa. Sitä minkä tietää varmasti ei saa sanoa.

§7 Kirjallinen varoitus: ensimmäisestä lievemmästä rikkeestä saa kirjallisen varoituksen, toisesta varoituksesta tulee porttikielto. Kirjallinen varoitus-teksti säilyy kilpailijan nimen perässä aloitusviestissä. Varoitus häviää uuden kauden alkaessa. Vakavammasta tulee suoraan porttikielto.

§8 Porttikielto eli erotus: porttikiellon saa suoraan vakavammasta rikkeestä, johon luetaan lunttaus. Porttikiellon saanut ei voi osallistua haasteisiin tai äänestää pois ketään heimonsa hävitessä.

Muutama muistutus:

Pelissä ei ole mitään kuviteltuja haasteita, joten tämä ei liity millään tavalla Operaatioon tai LTP:hen tai johonkin muuhun samankaltaiseen topicciin. Tässä ei ole mitään kuviteltuja paikkoja missä eletään, muistakaa se.

Jos on kysyttävää tai jotain muita ongelmia, saat apua kysymällä.

Jos heimot ovat täynnä ja vielä haluaa mukaan, on mahdollista päästä mukaan. Kuitenkin, jotta pääsee vielä mukaan, tarvitsee kaksi kilpailijaa, jotta heimot ovat tasaväkisiä lukumääriltään heti alussa.

Haasteen säännöissä sanon aina miten vastaus tulee antaa, jos vastaus ei ole annettujen ohjeiden mukainen, se joudutaan hylkäämään. Vastauksen sääntöjenvastaisuuden voi muuttaa jälkeenpäin, jos huomaa sen itse tai pelin vetäjän annettua muistutuksen. Jos ei vastausta kuitenkaan korjata, se hylätään.

Onnea kaikille mukanaolijoille ja hyviä taktikointihetkiä tämän topicin parissa.

Kauden voittaja:

Vikke98

Finaalikaksikko:

Jones Duck

Vikke98

Heimot ovat jo täyttyneet, enään ei pääse mukaan.

Jury:

Hanhihannu

Kroisos-99

Gabi47

Merimaria

Viitatar2

Äänestyksissä pudonneet:

Pauli.K

Tri £uromie$

Tahvetti01

AkutykkääIineksestä

Musa

Santtu99

Lupuhullu8

Kuriton koira

Lopperi9

Maailman Paras-98

Hanhihannu

Omasta tahdostaan lähteneet:

Allu9898

Jesperi

Kilpailukiellossa:

Hantsus

Fort Tripla

Sivut

Kommentit (608)

Vierailija

Liityn 2. heimoon. Harmi, että hävisin ensimmäisessä kaudessa:(. Voitto oli silloin niin lähellä, juryn mielestä en ole järin suosittu käyttäjä, kirjoitin mukamas vähän viestejä.

-LH8-

Vierailija

Mäkin voisin tulla mukaan, kun en viime kaudella vielä ollut. Tuun vaikka ekaan heimoon, jos sielä vielä on tilaa = )

~J0N€$

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tavallisesti modet tekevät uudet versiot aiemmista topiceista, muiden käyttäjien ei kuuluisi avata näitä kopioita omin päin. Näiden nettiroolipelisysteemejen kanssa asia voi olla vähän eri, mikäli uusi kierros avataan, aion lukottaa edellisen. Painotan silti pohtimaan, milloin uusi topic on tarpeellinen, mieluiten jatketaan samassa ketjussa.

//Totta kai, lukotin sen heti kun näin tämän topicin.

Vierailija

Lainaus:
Re: AA:n sivujen Selviytyjät: kausi 2

_wonderlust_ - 06.08.10 05:44 (ID 606488)

Mieluiten jatketaan samassa ketjussa.


Olen aivan samaa mieltä, ei jokaisesta kaudesta tarvitsi tehdä toista, mutta toisinaan se on minulla se ja sama.

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Tervetuloa mukaan kaikki.

Mainitsen vielä sen, että Allu9898 omaa vapaan paikan, koska voitti edellisen kauden.

Muokkailen vielä aloitusviestiä eteenpäin.

ATI, en halunnut alkaa muokkaamaan edellisen kauden aloitusviestiä toiseksi. Siinä säilyy viime kauden tulokset aina.

Ilmoittakaa ilmoittautumisessanne kumpaan heimoon menette, ykköseen vai kakkoseen.

Fort Tripla

// _Wonderlust_, voit lukottaa edellisen topicin.

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

Mukana taas. Menen vaikka 1heimoon. : )

//Minusta oli vain hyvä että tehtiin uusi topic toiselle kaudelle, sillä tässä se on selkeämpää, mielestäni.

Vierailija

Minäkin tulen mukaan heimoon, ja liityn heimoon nro 2

Fort Tripla, montako mahtuu vielä mukaan?

Kysyn vaan sen takia, että kuinka kauan pitää odottaa kauden alkamista!

Viitatar2 - Menossa mukana!

//Yhdistin tuplapostauksen. Viestiään voi muokata viestin alta löytyvästä linkistä.

_wonderlust_

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Mukaan mahtuu 18 käyttäjää, mutta jos tulee tungosta voin suurentaa luvun kahteenkymmeneen.

Tulkaa kaikki ilmoittautumaan mukaan taisteluun toisesta Selviytyjä-mestari tittelistä, vielä mahtuu mukaan.

Fort Tripla

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat