Kirjoita tietoteksti

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli tälläinen perusleikki, "Kirjoita tietoteksti".

Tälläisiä samantyyppisiä on jo monta, mutta tämä on aivan omanlaisensa.

Eli minä, laitan nyt esimerkiksi nimen Aku Ankka. Sitten seuraava kirjoittaa yli 500 merkin tietotekstin Aku Ankasta. (yli 500 siksi, ettei viestit ole spämmiä).

Ja sitten ei kiitos pelkkiä lukkoon huutoja!

Ja kertokaa toki, jos tälläinen on jo.

Ja nyt laitan ensimmäisen hahmon: Hannu Hanhi.

PS. Lukottaa saa, jos tälläinen topic on jo.

Kommentit (4)

Aape
Seuraa 
Liittynyt5.7.2010

Enpä tiedä, onko. Tässä saattaa mennä tovi, mutta yritetäänpäs kuitenkin...

Hannu Hanhi on maailman onnekkain olento, joka on ikinä telluksen pinnalla astellut. Hän on Aku Ankan serkku, joka on kuuluisa epäonnestaan. Hannun sukuun kuuluu myös maailman rikkain, Roope McAnkka. Hän on Hannun äidin veljen vaimon veli. hannun onnesta on monia selityksiä. Muunmuassa se, että hän olisi syntynyt onnellisen tähden alla, ja se, että hän kantaa mukanaan onnenkaluja. Jälkimmäinen ei todistettavasti ole totta. Don Rosan selitys Hannun onnelle on se, että hänen äitinsä Dora syntyi kolmoistikliaisen merkin alaisuudessa. Hannun ikä on noin 35 v.

Näinkö?

Seur:

Matilda McAnkka

-Aape-

Vierailija

Juuri noin.

Matilda McAnkka on Roopen sukua.

Matilda esiintyy ainakin joissakin Roope Ankan elämä ja teot tarinoissa.

Muuta en muista, valitettavasti.

Next: Sepe Susi.

Vierailija

Sepe Susi

Sepe midas Susi on Walt Disneyn piirroshahmo, joka esiintyy Aku Ankka -lehdessä Pikku Hukka -tarinoissa. Pikku Hukka on Sepen poika. Tarinoissa Sepe yrittää ottaa kiinni kolmea porsasta siinä kuitenkaan koskaan onnistumatta. Hän yrittää muuttaa pikku-hukasta pahaa.

Sepen hahmo on alun perin peräisin Grimmin veljesten sadusta Kolme pientä porsasta, jossa hänet tunnettiin nimellä Iso paha susi. Hahmo kuitenkin alkoi tämän jälkeen esiintyä Disney-sarjakuvissa.

Lyhyissä Disneyn piirros-elokuvissa Sepen ulkonäkö on huomattavasti pirullisen näköinen, kuin sarjakuvissa. Sarjakuvissa hän on kömpelömmän näköinen rahnus. Sarjakuvissa Sepellä on siniset haalarit ja sininen silinteri jossa on musta raita.

Next:Poppi

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat