Onko Roope Ankka liian paljon saituri????

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko Roope Ankka liian saita???

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Ettekö ole ikinä lukenut Rosan vanhoja sarjoja,kuten: Unelmoiden läpi elämän. Niissähän Roope on aina lopussa vanha tunteellinen höpsö. Roopehan vain esittää.

Vierailija

Roopen saituus on Aku Ankka-lehden ja muiden tuotteiden markkinoinnin kannalta tärkeää. Ja kuten on sanottu, Roopekin on tehty vain siitä syystä, että oikeat ihmiset saisivat palkkansa. Näin asia vain on. :/

Anteeksi tynkä viesti.

Mr Roope Ankka

Vierailija

Lainaus:
Ehkä vähän, mutta se on Roope oma luonne. Se tekee Roopesta Roopen.


Aivan niin ja Rosan tarinoiden lopussahan, kuten "Unelmoiden läpi elämän" ja "Yokonin sydämet" Roope on varsin tunteellinen. Oikeastaan, Roope on niitä molempia ja niin hänen kuuluukin. Eihän Roope muuten olisi Roope Ankka!

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

artsi 98
Seuraa 
Liittynyt9.10.2008

Onhan se, mutta se tekee tarinoista paljon hauskempia. Esim kun kerran Roope oli puistossa kävelyllä ja osti omenan,niin omena piti puolittaa koska kokonainen maksoi liikaa.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Onko Roope Ankka liian paljon saituri????

emppuT - 11.08.10 01:59 (ID 610625) Ettekö ole ikinä lukenut Rosan vanhoja sarjoja,kuten: Unelmoiden läpi elämän. Niissähän Roope on aina lopussa vanha tunteellinen höpsö. Roopehan vain esittää.

Niin kuin emppuT jo sanoikin ei roope ole vain saita onhan hän myös tunteelinen ja jokainen raha on Roopelle muisto.

Tepsutin

Vierailija

Onhan se Roope aika saituri,mutta ei ne sarjakuvat olisi yhtä hyviä jos Roope olisi antelias. Minusta Roope Ankan pitääkin olla saituri.

Vierailija

Näin on aina ollut ja tulee aina olemaankin. Se nyt on vähän keneltä kysytään? Eli makuasia tämäkin. Minusta Roopen juuri kuulukin olla saita. Eihän minusta kylläkään liika ole, ei olenkaan, juuri sopivasti. Roopen nimihän Italiaksi tarkoittaa (suoraan suomenettuna), Saituria. Minusta Roope on joskus ehkä vähän liiankin saita, joskus taas ei, riippu tilanteesta. Mutta jos olette lukeneet Rosan vanhoja tarinoita, voitte tietää, että Roope loppujen lopuksi vain esittää saidempaa, kuin onkaan.

~ Viitta on voimaa

Vierailija

On se ehkä vähän liian saita. Joidenkin tarinoiden mukaan Roopen omaisuus loppuisi vasta muutaman sadan vuoden päästä, vaikka Roope tuhlaisi yli mijoonan päivässä.8-)

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat