Viestimaraton: Kauden 7 lopulliset tulokset

Seuraa 
Liittynyt9.7.2008

Monien hirvittävän pitkien viivästysten ja ongelmien jälkeen olen vihdoin saanut koottua kahden viimeisen osakilpailun tulokset ja saanut selville keväällä ja alkukesästä järjestetyn Viestimaratonin seitsemännen kauden voittajan. Päätin tehdä tälle ihan oman topicin, koska vanha on jo kadonnut jonnekin tämän keskustelualueen syövereihin.

Kun kausi alkoi keväällä, osallistujamäärä oli ensimmäisessä osakilpailussa niin huikea, että povasin tästä jo koko kilpailun historian yhtä parhaimmista kausista. Seuraavassa osakilpailussa osallistujia ei ollut enää niin paljoa ja kolmannessa ja neljännessä osakilpailussa taso lopulta romahti totaalisesti ja pääasiassa kilpailun kärjessä olevat, toisin sanoen ne joilla oli realistiset mahdollisuudet voittoon, vaivautuivat enää osallistumaan. Lopulta viimeisessä osakilpailussa oli vain yksi ainoa kilpailija, joka takasi hänelle kauden ylivoimaisen voiton.

Toivotan suuresti onnea Fort Triplalle, joka oli ainoa joka viitsi osallistua viimeiseen osakilpailuun ja sen ansiosta vei voiton neljäntoista pisteen erolla toiseksi tulleeseen -DonaldDuck-'iin, joka dominoi alkukautta. Kolmanneksi sijoittui Viestimaratonin vanha konkari Otto Ankka-94, onnittelut myös hänelle.

Tässä ensin kahden viimeisen osakilpailun tulokset, joissa on laskettu mukaan myös välilyönnit, koska koneellani ei ole merkkilaskuria ja jouduin etsimään sellaisen netistä.

5. osakilpailun tulokset:

1. Fort Tripla: 23067 (12p)

2. Sohvaperuna: 14801 (10p)

3. -DonaldDuck-: 13260 (8p)

4. akkari69: 9337 (6p)

5. Otto Ankka-94: 1412 (4p)

6. skate345: 1196 (3p)

6. osakilpailun tulokset:

1. Fort Tripla: 1251 (12p)

Viestimaratonin 7. kauden lopputulokset:

1. Fort Tripla: 52p

2. -DonaldDuck-: 38p

3. Otto Ankka-94: 27p

4. kirja: 18p

5. AkeMake: 16p

6. Karhukelmi: 13p

7. Sohvaperuna: 10p

8. akkari69: 8p

9. "Hiidenkirnu": 6p

10. DJ Rela: 4p

11. Santtu99: 3p

=. skate345: 3p

13. tuplanolla 2: 2,5p

14. T3: 1p

=. CrazyDuck12: 1p

=. Akuhullu97: 1p

=. akuankkka fani97: 1p

18. akselix: 0,5p

Tuloksissa voi olla virheistä ja niistä tulee ilmoittaa tähän topiciin jos sellaisia siis löytyy.

On mielestäni sanoinkuvaamattoman ikävää, että tämäkin kausi lässähti tällä tavalla. Olin jo ehtinyt suunnitella seuraavaa kautta tänne aa.fi'hin kun ensimmäinen osakilpailu oli niin kova menestys. Seuraavalle kaudelle oli tarkoitus ottaa käyttöön muutamia uudistuksia, joita täällä aa.fi'n maratonissa ei oltu vielä koskaan nähty, mutta lopulta luovuin ideasta kun taso romahti täysin.

Olisin milloin tahansa valmis järjestämään uuden VM-kauden, mutta koska osallistujia ei ole tarpeeksi, se ei ole kannattavaa. Jos yhdessä osakilpailussa olisi AINA vähintään 7 kilpailijaa, pitäisin tasoa hyvänä ja silloin kauden voisi järjestää, mutta kuten huomasitte, loppukaudesta kisaamassa oli aktiivisena enää kärkinimet ja muutama viime hetken uusi tulokas.

Mutta kuten sanottua, jos tarpeeksi osallistujia (sellaisia, jotka eivät lopeta kilpailemista vaikka eivät heti pääsikään kärkisijoille!) tulisi, järjestäisin varmasti uuden kauden. Ihan varmasti.

Sivut

Kommentit (16)

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Harmi ettei tule uutta Viestimaratonia, pidin erittäin paljon tästä kilpailusta ja oli erittäin mukavaa olla mukana. Taktiikkani toimi ja voitin ensimmäisellä kerralla mestaruuden, kun olin mukana. Olisin toki kilpaillut muutenkin vaikka en olisi voittanutkaan.

Kuten sanottu, odotin seuraavaa kautta innolla ja olisin varmasti ollut mukana siinä. Uudistuksien kera vielä se kausi olisi varmasti ollut edeltäjäänsä parempi. Toivon, että muutkin innostuisivat siitä.

Fort Tripla

Aku Vankkis
Seuraa 
Liittynyt9.7.2008

Kuten sanoin, jos kasaan saadaan tarpeeksi paljon kilpailijoita, uusi kausi järjestetään, se ei siis todellakaan ole mikään poissuljettu mahdollisuus.

Lisäksi kaikkien osallistujien tulisi olla mahdollisimman aktiivisia, koska ne uudistukset eivät toimi mikäli väki on kovin epäaktiivista ja vain muutamat kirjoittavat viestejä. Jos tarpeeksi väkeä kuitenkin saadaan, lupaan että uudistukset ovat mahtavia, täällä aa.fi'ssä täysin ennennäkemättömiä.

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Sitä toivonkin, että kokoon saadaan tarpeeksi kilpailijoita. Minä olen ainakin aktiivinen osallistumaan, jos se tulee.

Lainaus:
Jos tarpeeksi väkeä kuitenkin saadaan, lupaan että uudistukset ovat mahtavia, täällä aa.fi'ssä täysin ennennäkemättömiä.

Se herättää toiveitani, toivottavasti muutkin innostuvat. Tällaisena millaisena se nyt kilpailtiin oli ehkä vähän tylsä joillekin. Toivottavasti tulisi tarpeeksi kilpailijoita.

Fort Tripla

Vierailija

Hmm... saa nähdä kannattaako uutta kautta järjestää.

Kyllähän kaikki näytti 7-kauden alussakin hyvältä kun kisaajia oli paljon, mutta sitten kaikki yhtäkkiä lässähti. Joten kannattaa nyt ensin pidempään harkita ennen kuin aletaan mitään uutta kautta aloittelemaan.

Terveisin veteraani.

Vierailija

Kannattaa sitten pitää mielessä sekin juttu, että menestystä haluttaessa on oltava aktiivinen Viestimaratonissa yli kuukauden ajan. Pelkka yhteen osakilpailuun osallistuminen ja siinä menestyminen ei takaa kovinkaan kummoista sijoitusta kauden päätteeksi julkaistavissa kokonaispisteissä.

Aku Vankkis
Seuraa 
Liittynyt9.7.2008

Otto, juuri sen takia me etsimmekin aktiivisia kilpailijoita, emme sellaisia, jotka luovuttavat kun eivät voita ensimmäistä osakilpailua. Tällä seitsemännellä kaudella oli lukuisia kilpailijoita jotka (syystä tai toisesta) lopettivat kisan heti ensimmäisen osakilpailun jälkeen ja suurin osa näistä oli niitä jotka jäivät melko hännille alussa. He ajattelevat, ettei heillä ole mitään mahdollisuuksia edes viiden parhaan joukkoon, eikä heidän täten ole mitään järkeä siis osallistua - siispä he lopettavat siihen ja väki vähenee. Tätä yritän tulossa olevalla uudistuksella hillitä.

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Se on tosi minkä Otto Ankka-94 kirjoitti.

Itse jätin osallistumatta yhteen osakilpailuun, koska minulla ei ollut silloin tarpeeksi aikaa ja aihe oli minulle erittäin vaikea, nimittäin Viestimaratonien historiaa AA.fi'ssä. Kuitenkin taktiikka kirjoittaa loppuihin kisoihin pitkiä viestejä onnistui hyvin ja sillä irtosi myös voitti tällä kertaa. Jos muutkin olisivat osallistuneet ja kirjoittaneet pitkiä viestejä, ei voittoni olisi ollut niin itsestäänselvyys.

Fort Tripla

Vierailija

Niin, jotenkin pitäisi saada kaikki kisaajat uskomaan että jokaisella on mahdollisuus menestyä, muttei se ole helppoa jos joku kirjoittaa heti ensimmäisessä osakilpailussa esimerkiksi 50 000 merkin pituisen viestin.

Voihan sitä aina yrittää tehdä uuden kauden mutta säännöt pitää olla hyvät ja jotain on keksittävä (tästähän voi jutella Vankan kanssa lisää kisafoorumin YV'llä).

Mulla saattaa nyt olla jopa enemmän aikaa kirjoitella kuin ylä-asteella (ainakin nyt lukuvuoden alkupuolella) joten sen suhteen ei pitäisi itselläni olla ongelmia.

Ja aiheet saisivat olla kohtuullisen laaloja ja helppoja (tietenkään ihan kaikkien aihdeini ei tarvitse olla) jotta kokemattomammatkin saavat aikaiseksi pitkiä viestejä.

// Carl Barksin kuolemasta on tullut tänään kuluneeksi 10 vuotta.

Vierailija

Nostanpa nyt tätä topiccia vähäsen. Ajattelimme Aku Vankkiksen kanssa, että otamme erään merkittävän uudistuksen käyttöön täällä AA'n Viestimaratonissa. Saa sitten nähdä että toimiiko ko. idea, toivotaan niin...

Vankka voi sitten kertoa lisää tästä tai joistain muista ideoista mitä hänelle on mahdollisesti tullut...

Noh... kysyn kuitenkin nyt: Olisiko täällä halukkaita osallistujia seuraavalle viestimaraton-kaudelle?

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Minä ainakin alkaisin uuteen kauteen.

Se on vaikea saada muita uskomaan mahdollisuuksiinsa, jos eivät ensimmäisessä osakilpailussa pääse pisteille. Itsekään en voittanut ensimmäistä osakilpailua, mutta en siltikään luovuttanut.

Mikä paikka on Kisafoorumi, josta puhuitte?

Fort Tripla

Aku Vankkis
Seuraa 
Liittynyt9.7.2008

Kisafoorumi on nimensä mukaisesti foorumi, jossa on kisoja. Se perustettiin tammikuussa kun Ankkis.net -sivusto (jossa VM silloin oli) kielsi Viestimaratonin ja muut pelit.

Olisikohan osallistujia helpompi saada, jos kertoisin mikä tämä suunnittelemamme uudistus on? Kuka haluaa kuulla sen?

Vierailija

Kerro sä vaan. Tämä topic ei muuten sen takia herätä juurikaan keskustelua, koska keskustelun otsikko ei ole järin puoleensavetävä.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat