AA:n sivujen Selviytyjät: kausi 3

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä on AA:n sivujen Selviytyjien kolmas kausi.

Ohjeet:

1. Ilmoittaudu mukaan ensimmäisellä viestilläsi ja sano, oletko heimossa numero 1, heimossa numero 2 vai hiemossa numero 3. Kun heimot ovat täynnä, alkaa ansimmäinen haaste.

2. Tämä peli muodostuu haasteista, jotka suunnittelen itse. Ensimmäinen haaste tulee, kun heimot ovat täynnä. Haasteessa olevaan tehtävään on aikaa vastata 1-3 päivää.

Haasteiden pisteidenlasku: Lasken jokaisen heimon jäsenen pisteet yhteen ja siitä muodostuu pisteenne haasteessa. Haasteen voittaa enemmän pisteitä kerännyt heimo.

3. Pelaajien tiputus: Haasten hävinnyt heimo äänestä jäsenistään jonkun ulos pelistä. Silloin ulos äänestetty henkilö ei voi enään osallistua haasteisiin vaan hänen pelinsä on päättynyt. Äänestyksessä voit taktikoida äänestämällä heikoimmin menestyneen kilpailijan ulos heimon parasta tai sitten voit ajatella omaa peliäsi, ja äänestää pihalle parhaiten haasteessa menestyneen heimon. Eniten ääniä saanut putoaa pelistä pois. Äänten mennessä tasan putoaja ratkeaa arvalla. Yritä viestissäsi perustella putoajan valintaasi jollain tavalla. Jossakin vaiheessa peliä, voi tulla yllätyksenä tuplapudotus.

4. Toinen haaste: Toisessa haasteessa edellisen haasteen voittanut heimo jättää yhden jäsenistään ulos haasteesta, jotta haasteeseen osallistuu sama määrä jäseniä kummastakin heimosta. Haasteen sivuun jättänyttä heimon jäsentä ei voi äänestää pois, jos hänen heimonsa häviää. Haasteen jälkeen hävinnyt heimo joutuu pudottamaan yhden kilpailijoista pihalle ja peli jatkuu samalla tavalla kunnes jäljellä on enään yhteensä 16, jolloin kilpailijat arvotaan kahteen heimoon. Kun kilpailijoita on sitten enää jäljellä 8, heimot yhdistetään.

5. Heimovaiheen päättyminen: Heimovaiheen päätyttyä, kun jäljellä on enään kahdeksan kilpailijaa, alkaa yksilökilpailu. Haasteita tulee normaaliin tapaan.

6. Yksilövaihe: Yksilövaiheessa änestykseltä on turvassa ainoastaan haasteessa parhaiten menestynyt kilpailija. Kilpailijat äänestävät aina pois yhden kilpailijan ja silloin pelissä saatetaan nähdä todellista taktikointia. Voit huijata kanssakilpailijoita menestymällä haasteissa huonosti tai voit solmia liiton jonkun kanssa.

7. Pelin päättyminen: Peli päättyy voittajan äänestämiseen, jossa äänestää jury. Katso lisää kohdasta 8. Finaaliin pääsee kolme kilpailijaa, joista jury äänestää voittajan.

8. Jury: On pelin ylin tuomari lukuunottamatta pelin vetäjää. Juryyn pääsee mukaan poisäänestetyt kilpailijat yksilövaiheessa, kun jäljellä on kahdeksan kilpailijaa.

Säännöt:

§1 Muokkaaminen:

Haasteeseen antamaasi vastausta ei saa muuttaa toiseksi. Ainoastaan vastauksessa saa muuttaa sen asian mistä vetäjä on huomauttanut, koko vastauksen muokkaamista ei hyväksytä.

Tähän luetaan myös pudotusäänestyksessä äänensä saajan vaihtaminen ilman lupaa. Jos muokkaat useasti äänesi saajan nimeä, pelin vetäjällä on vaikeuksia pysyä mukana. Jos ääntään on muokannut ilman lupaa, niin ääni hylätään.

§2 Lunttaaminen haasteisiin on ehdottomasti kielletty, henkilö joka jää kiinni siitä saa rangaistuksen.

§3 Kopiointi: Toisen vastausta ei saa kopioida. Vastaus on tiedettävä itse tai sitten arvattava. Kopioinnista kiinnijäänyt saa rangaistukseksi kirjallisen varoituksen.

§4 Älä vaihda topicin otsikkoa ilman lupaa toiseksi, edes piloillasi.

§5 Pienemmät rikkeet tutkitaan ja mahdollinen rangaistus määräytyy rikkeen vakavuuden mukaan.

Pienempiä rikkeitä:

Toisen haukkuminen

Pelin vetäjän turhanpäiväinen hoputus

§6 Älä kerro vastauksia ennen haasteen virallisia tuloksia. Jos sanot tietäväsi yhden varmasti, niin sen voi sanoa. Sitä minkä tietää varmasti ei saa sanoa.

§7 Kirjallinen varoitus: ensimmäisestä lievemmästä rikkeestä saa kirjallisen varoituksen, toisesta varoituksesta tulee porttikielto. Kirjallinen varoitus-teksti säilyy kilpailijan nimen perässä aloitusviestissä. Varoitus häviää uuden kauden alkaessa. Vakavammasta tulee suoraan porttikielto.

§8 Porttikielto eli erotus: porttikiellon saa suoraan vakavammasta rikkeestä, johon luetaan lunttaus. Porttikiellon saanut ei voi osallistua haasteisiin tai äänestää pois ketään heimonsa hävitessä.

§9 Liitot: Yksi henkilö saa solmia liiton vain kolmen henkilön kanssa. Näin säästymme liian sekavalta liittosysteemiltä. Liittoja saa alkaa sopimaan vasta, kun heimot ovat koossa. Ei aikaisemmin.

Muutama muistutus:

Pelissä ei ole mitään kuviteltuja haasteita, joten tämä ei liity millään tavalla Operaatioon tai LTP:hen tai johonkin muuhun samankaltaiseen topicciin. Tässä ei ole mitään kuviteltuja paikkoja missä eletään, muistakaa se.

Jos on kysyttävää tai jotain muita ongelmia, saat apua kysymällä.

Jos heimot ovat täynnä ja vielä haluaa mukaan, on mahdollista päästä mukaan. Kuitenkin, jotta pääsee vielä mukaan, tarvitsee kaksi kilpailijaa, jotta heimot ovat tasaväkisiä lukumääriltään heti alussa.

Haasteen säännöissä sanon aina miten vastaus tulee antaa, jos vastaus ei ole annettujen ohjeiden mukainen, se joudutaan hylkäämään. Vastauksen sääntöjenvastaisuuden voi muuttaa jälkeenpäin, jos huomaa sen itse tai pelin vetäjän annettua muistutuksen. Jos ei vastausta kuitenkaan korjata, se hylätään.

Sobrevivente(Heimo 1):

-Maailman Paras-98 (Kirjallinen varoitus)

-Joona31

-DONUONTYHMÅ (DOY)

-allu9898

-Idulidu2

Vencedores(Heimo 2):

-Santtu99

-Ben380

-fuge

-Musa

-Tahvetti01

Aventureiros(Heimo 3):

-Gabi47

-CrazyDuck12

-Vikke98

-Karsimo

-Temer

-Viitatar2

-Pulivari2

Jury:

Äänestyksissä pudonneet:

Jonttu-Ankka

jesperi

Hantsus

Omasta tahdostaan lähteneet:

Kroisos-99

Kilpailukiellossa:

Tämänhetkinen haaste:

Minkä kasvin latinankielinen nimi on...?

1. ...Empetrum nigum?

a) Kevätesikko.

b) Variksen marja.

c) Lapinorvokki.

d) Keto-Orvokki.

e) Nurmimailanen.

2. ...Cardamine pratensis?

a) Luhtalitukka.

b) Keltaängelmä.

c) Kalliokohokki.

d) Muurain.

e) Suoputki.

3. ...Hieracium umbellatum?

a) Ratamosarpi.

b) Kataja.

c) Koiranheisi.

d) Idänkattara

e) Sarjakeltano.

4. ...Filipendula ulmaria?

a) Peltoretikka.

b) Ruusujuuri.

c) Mesiangervo.

d) Vilukko.

e) Kultarikko.

5. ...Rhinanthus minor?

a) Pikkulaukku.

b) Kaarlenvaltikka.

c) Tunturitädyke.

d) Ketosilmäruoho.

e) Suomukka.

6. ...Antennaria dioica?

a) Ahojäkkärä.

b) Pikkutakiainen.

c) Lääte.

d) Kissankäpälä.

e) Vuohenkello.

Aiempien kausien voittajat:

1. allu9898

2. Vikke98

Fort Triplalla on oikeus jaella kirjallisia varoiuksia ja porttikieltoja AA:n sivujen Selviytyjien keksijänä.

Jos huomaatte, että joillakin kahdella on samanlainen vastaus tai sitten epäilette jotakuta lunttimisesta, niin sanokaa se heti sillä minä en välttämättä huomaa kaikkea vilunkia.

Onnea peliin!

Merimaria

//Linkki edelliseen kauteen: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/21373/_aa_n_sivuj...

//Huomatkaa, että lisäsin säännöksi, ettei saa solmia liittoa, kuin kolmen henkilön kanssa. Mutten koko liitto-juttu menee taas yli.

Sivut

Kommentit (219)

Vierailija

Sanoisin että törkeätä matkimista!! Ei ole kovin mukavaa jos käyttää toisen ideaa itse. Sitä paitsi, Muistaakseni eräs mode sanoi, että kilpailuita, visailuita ym. on liikaa!

// näköjään moni pitää kuitenkin joten turha meikän on puuttua peliin....

///Vai niin. selvä hommeli!

Vierailija

MP-98 ehdottaisin liittoa jos se käy.MP- 98 jos suostut ja jos JD kerkeää mukaan niin tehdäänkö liitto hänenkin kanssa?

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Hyvinhän tämäkin lähti käyntiin. Innostus tätä peliä kohtaan ei näytä lopahtaneen ja se on hyvä.

Aggari fani, kuten muut sanoivatkin, annoin itse järjestäjän paikan Merimarialle.

Tulkaahan loputkin mukaan niin Merimaria saa mahdollisimman pian laitettua ensimmäisen haasteen.

Fort Tripla

Vierailija

Hyväksyn liiton Hantsusin kahnssa, ja katsotaan sitten, kerkeekö JD tänne. Epäilen kuitenkin että hän suostuu, sillä hän petkutti minua viime kaudella.

Merimaria, olen huomannut että kirjoitat "Grazy-Duckin nimen väärin! Se on siis Crazy! Ei Grazy!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat