paras hahmo

Seuraa 
Liittynyt5.7.2010

kirjoita tänne sinun paras hahmo

Kommentit (4)

Vierailija

Tälläsiä keskusteluja on jo ainakin 13317942772395927597. Eli tämä tietää meidän ahkerille modeille taas lisää lukottamista, eli lukkoon.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ihan pakko laittaa tähän väliin kommenttia, kun sama tahti näyttää jatkuvan vieläkin.

Sigga: tämä oli varmaan jo sinun 6 topicisi tämän ja eilisen aikana ja niistä on mennyt 5 lukkoon. Muista käyttää sitä hakua ennen kuin teet uutta topicia tai sitten vain kysyt sitä täällä--->http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18991/topic_ . Tälläiset topicit menee ihan hukkaan, kun tälläisiä on jo olemassa ja silloin tämä uutena menee lukkoon. Huomauttaisin myös, että kun teet uuden topicin sinun pitäisi myös kertoa oma mielipiteesi asiasta kuten nyt oisit voinnut kertoa oman lempihahmosi. Myös oikeinkirjoitus on tärkeää eli koitahan saada viesteihisi isot alkukirjaimet ja pisteet paikalle niin viestisi näyttää paljon mukavammalta : ).

JEK: muistahan, että tuplapostaaminen on kiellettyä, joten koitahan muistaa muokata sitä edellistä viestiä, jos tulee jokin asia mieleen. Myös nuo lukkoon viestit kannattaa jättää pois, koska ne ovat aivan turhia, modet lukottavat topicin kyllä, ei rivikäyttäjien tarvitse tulla huutamaan lukkoa.

Tästä aiheesta tosiaan riittää topiceja, mutta suosituin niistä taitaa olla kuitenkin tässä: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/4/viestiketju/51/lempihahmosi_ak...

Tuolla siis jatketaan tätä keskustelua, tämä menee varmaankin lukkoon.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat