Miten kuvat galleriaan?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En ole ihan varma tulivatko kuvani galleriaan kun yritin lähettää itse en näe enkä tiedä minssä kuvat on en ainakaan löydä.Tämän topicin voi poistta sitten kun joku kertoo mitä pitää tehdä että näkee kuva.Ja muistan että samallainen topic on mutta en jaksa alkaa kaivertamaan sitä tuolta topic merestä tämä tppic voi olla myös väärässä osiossakin en muista kun en oo käynny täällää pitkiin aikoihin.Toki pyytäisin noopeaa vastausta kun olen inolla näihin galleria jutskiin.

T:T

Kommentit (2)

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tuolta Aku Ankan nettisivut -osion kärjestä löytyy tuollainen hyödyllinen topic kuin UKK - Usein Kysytyt Kysymykset. Siellä kannattaa kysellä kaikesta Aku Ankkaan ja näihin sivuihin liittyvistä asioista mikä mieltä askarruttaa. Ei kannata tehdä topicia yhdestä kysymyksestä, sillä vastauksen jälkeen se jää turhaan keskustelujen täytteeksi.

Kaikki gallerian kuvat tulevat sivulle ylläpidon seulan kautta. Eli kuva tulee näkyviin vasta sitten kun ylläpito on ensin sen tarkistanut ja todennut sivuille sopivaksi. Näin estetään kaikki hyvän maun ja sääntöjenvastaiset kuvat. Kuvasi ilmestymisessä voi mennä päivästä jopa viikkoon riippuen siitä kuinka suuri määrä kuvia on tällä hetkellä jonossa. Kannattaa siis odotella rauhassa. Jos kuva ei ole ilmestynyt viikossa niin kannattaa kysellä asiasta ylläpidolta palaute-lomakkeen kautta http://www.akuankka.fi/palaute

Vastaus saatu, joten topic menee lukkoon.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat