Missä ankat asuivat ennen ankkalinnaa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tietääkö kukaan missä he asuivat ennen ankkalinnaa?Luin ni mittäin vanhaa akua ja huomasin kuvan jossakin tieto palstalla missä tupu,hupu,lupu ja aku kävelivät junarataa pitkin ja siinä oli kyltti jossa luki ``duckburg`` eli ankkalinna.

Kommentit (7)

Vierailija

Lainaus:
Missä ankat asuivat ennen ankkalinnaa?

taskari fani - 02.10.10 04:37 (ID 637896)

Luin ni mittäin vanhaa akua ja huomasin kuvan jossakin tieto palstalla missä tupu,hupu,lupu ja aku kävelivät junarataa pitkin ja siinä oli kyltti jossa luki ``duckburg`` eli ankkalinna.

Tiedän sen tarinan, ja käsitykseni asiasta on se, että he olivat palaamassa Niagaran putouksilta jos oikein muistan.

Vierailija

Ankka- universumissahan ankat on kai kuin ihmiset. Ankat eivät syntyneet Ankkalinnassa, vaan jo tuhansia vuosia sitten. Mutta Aku ja Tupu, Hupu ja Lupu ovat syntyneet Ankkalinnassa. Roope on syntynyt Skotlannissa ja Akun isä, Aaron Ankka on syntynyt käsittääkseni Yhdysvalloissa, taitaa olla hänkin Ankkalinnasta. Roopen sisko Hortensia on siis Akun äiti, Skotlannissa hänkin syntynyt.

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Siis anteeksi, mutta ankkalinna perstettiin joskus viisikymmentä vuotta ennen, kuin Aku syntyi (Puhumattakaan pojista). Että muista ankoista en tiedä, puosu ankka eleli jossain merella, ja Julle ankanpää jossakin Brittien siirtokunnasaa. Ja totta kai niitä Macankkoja scottilassa eleli, ja Roope, Matilda, ja Hortensia ovat ainoat jotka koskaan ovat jenkkilässä käyneet macankoista. Tämä kaikki on vain Rosan tietoa! Muistakaa se.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat