Toteutus/Ideoiden keräys- Topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko ideoita uusista Topiceista joita aiot tehdä?

Olen miettinyt tälläistä Topicia jo lähes viikon mutta nyt vasta keksin kunnollisen tavan toteuttaa sen. Eli ensinnäkin tarvitsen muutaman pätevän tuomarin jotka tietävät tämän sivuston hämärätkin nurkat läpikotaisin ja ovat kirjoittaneet foorumille yli tuhat hyvälaatuista viestiä. Hae tuomariksi jos olet mielestäsi hyvä käyttäjä joka osaat tehdä topiceita. Tässä on siis ideana että tänne laitetaan topic-ideoita jotka arvoisat tuomarit sitten hyväksyvät topiciksi tai jättävät hyväksyttämättä. Näin meidän modet voisivat jäädä hieman vähemmälle turhien topicien lukottamisessa.

Jos siis sinulla on joku Topic-idea niin kirjoita tällainen viesti...:

Topicin nimi: _______________

Kuvaus topicista: _____________

...Ja ideasi laitetaan tänne Idea-listaan jotka sitten selviytyvät arvostelusta tai eivät. Jos topic selviytyy niin se on kuin lupalappu topicin tekoon. Tuomarit saavat myös lisätä topiciin jotain tai selventää topicin ideaa.

Tuomarit:

- Tapsa99

- MP98

- Kalamies

- Jones Duck

Arvosteltavat topicit:

Kommentit (11)

Vierailija

Muuten xx-RoKelta hyvä idea, mutta ymmärtääkseni tälläinen on jo. En vain muista mikä sen nimi oli... Mutta, käytetään nyt tätä ainakin sen aikaa kunnes vanha löytyy.

//Toki, tuun ilomielin tuomariksi : D

Vierailija

Kalamies, päästäisin sinut tuomariksi ilomielin mutta vaikka oletkin jo kauan täällä ollut käyttäjä niin viestimäärä kertoo jo aika paljon...

Vielä se että jos tänne tulee ideoita topiceista niin ainakin kolme tuomaria pitäisi olla vahvistamassa idean laadun. Joten se on varmaan liikaa pyydetty että kävisit täällä ainakin joka toinen päivä vain vahvistamassa ja arvioimassa ideoita kun et muutenkaan hirveän aktiivinen ole ollut. Sori jos loukkasi...

Jones Duck kun kerran tähän topiciin viestinkin lähetit niin voisitko myös ilmoittautua tuomariksi? Tuo oli vain kysymys, sinun ei ole todellakaan pakko tulla mutta olisi hyvä saada tänne tuollainen loisto käyttäjä kuin sinä!

Vierailija

Pääsisinkö minä tuomariksi? Minä olen kirjoittanut yli 3000 viestiä, mutta minulla on kolme käyttäjää. Esim. Tapsa voi todistaa. Vaikuttaa hyvältä aiheelta, ja olet myös miettinyt... Hyvä!

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Eikös tämä topic aja lähes saman asian: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18991/topic_

Tuolla voi sanoa jokainen oman mielipiteensä jonkun ehdottamasta topicista eikä siihen tarvita mitään tuomareita, minusta on mukavampi kuulla monien mielipide topiceista eikä joidenkin tuomareiden.

Ja miksi tuomariksi pääsemiseen vaaditaan suurta viestimäärää? Viestimäärä ei kerro oikeastaan yhtikäs mitään, täällä tunnutaan otettavan ihmeellisesti, sillä voihan käyttäjä olla aktiivinen, vaikka hän ei kirjoittaisikaan viestejä, hän voi seurailla taustalla, on turha kirjoittaa jos ei ole kunnollista asiaa ja kaikki ei sattumoisin osallistu kaikenlaisiin leikkeihin. Kalamiehen kohdallakin voin sanoa, että kyseinen käyttäjä ei ole ollut koko rekisteröintiaikaansa aktiivinen vaan pitänyt välillä taukoa sivuista.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Tottakai pääset ja voisin samalla vähentää tuota vaatimus tasoa että pääsee tuomariksi. Yli 2000 viestin käyttäjiä kun ei taida kovin montaa olla.

Vaikka 1500 viestin vaatimus taso olisi aika hyvä että saataisiin tämä topic edes käyntiin.

Tuomareita olisi hyvä olla ainakin viisi mutta kyllä kolme aktiivistakin käyttäjää käy.

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Toteutus/Ideoiden keräys- Topic

Maailman Paras-98 - 18.10.10 07:45 (ID 645540) Vaikuttaa hyvältä aiheelta, ja olet myös miettinyt... Hyvä!

Tämä mietintä ei ollut mitään kauheaa pähkäilyä. Kyllä se siellä aivokopassa koko ajan kyti mutta ei se mihinkään kummempaan mietintään päässyt.

Hidikselle: Totta, tuo topic ajaa lähes saman asian joten modet voivat tämän sitten lukottaa. Modethan sen päättävät. Ja kun puhuit tuosta viestimäärästä niin kyllä, viestimäärä ei kerro kaikkea mutta kirjoitin tuohon aloitusviestiin että tuomariksi pääsemiseen tarvitaan 2000 "hyvälaatuista" viestiä.

Kalamiehelle: Jos välttämättä haluat niin pääset kyllä tuomariksi. Mietin tuossa vaan että et ole kirjoittanut kovin paljoa viestejä tai tehnyt topiceita. No laitan sinut nyt tuomari-listaan.

Tässä on nyt sopivasti tuomareita joten voimme aloittaa laittamaan tänne kunnon "topicin ideaan kuuluvia viestejä". Nyt siis tänne sellaisia käyttäjiä joilla on topicin teko hommat menossa.

Muistakaa kuitenkin että yksi tuomarin paikka on vielä jäljellä!

Tälle topicille on aika vaikea saada mainosta...

Juuri äsken tehtiin ainakin kaksi uutta topiccia jotka olisi voinut laittaa tänne...

Jonttu-Ankka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
JD: Muuten xx-RoKelta hyvä idea, mutta ymmärtääkseni tälläinen on jo. En vain muista mikä sen nimi oli... Mutta, käytetään nyt tätä ainakin sen aikaa kunnes vanha löytyy.

Tarkoitit varmaankin lillenin tekemää Topic?-topicia, jossa on aika lailla sama idea, mutta siinä ei ole näitä "tuomareita".

Jos topic saavuttaa suosiota, voisin osallistua tähän vähän aktiivisemmin.

~J-A~

/: Linkki tuohon lillenin topiciin:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18991/topic

//: Ääh, olenpa huolimaton. "Hiidenkirnu" vastasikin jo, joten tämän viestin voi unohtaa.

Vierailija

Nostan tämän topicin jos tämä nyt lähtisi jotenkin käyntiin. Laitan nyt tähän esimerkki topicin, jonka tuomairit saavat arvostella ja päästää läpi tai ei.

Topicin nimi: Sivuston parhaimmat keräilijät

Kuvaus topicista:

Topicissa siis kerätään kaikkiin keräiltäviin asioihin parhaat keräilijät. Siis esimerkiksi Roope-setien keräily: "Kenellä on eniten ropsuja?" tai "Onko jollain jopa kaikki?"

Nyt voivat siis tuomarit käydä arvostelemassa ja miettimässä pääseekö tämä topic läpi vai eikö.

Vierailija

Lueppas edellisen sivun viesejä... Olisi parempi nyt vain lukottaa tämä topic, ja käyttää Topic? -topicia tilalla. Siellä saa kuka vaan arvostella, ja saa enemmän vastauksia ideaan. Tuomarit ovat turhia.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat