Resistance.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Resistancehan tarkoittaa vastustamista jokainen nyt sen tietää mutta pienemmille nyt vain tiedoksi. Tässä on siis tarkoitus vastustaa toisen ehdottamaa lakiesitystä. Eli ehdotus uudesta laista. Annanpa nyt esimerkin:

Käyttäjä 1: Jätelakiehdotus: Jotkut kaatopaikat ovat liian lähellä koteja ja se ällöttävä tuoksu leijailee sisään jokaisen sellaisen lähellä asuvan kotiin. Kaatopaikat pitäisivät vaihtaa sisällä oleviin säiliöihin. Säiliöiden pohja leiskuu tulessa ja polttaa kaikki roskat jotka sinne kipataan kaikki jätteet saadaan tuhottua tällä menetelmällä.

Käyttäjä 2: Vastustan jätelakiehdotusta. Koska: Haju tulee koteihin sisään koska kun roskat poltetaan kauhea muovinhaju pääsee valloilleen. Koska sellaista ei tehtaassa haluta se siirretään piipun kautta ulos ja haju pääsee edelleen koteihin. Ydinjätelakiehdostus: Ydin jätteet ovat hankalia...

Ymmärsittekö? Voitte tehdä lakiehdotuksen ja seuraava käyttäjä vastustaa sitä ja etsii siitä heikon kohdan johon voi "iskeä". Sitten tehdään oma lakiehdotus ja yritetään saada se mahdollisimman aukottomaksi ja seuraava vastustaa ja tekee... Kaikki ovat perillä asioista? Jos ette hoksanneet sanokaa. Nyt vain lakiehdotusta tekemään! PS. Ei sitten lukkoon spämmiviestejä. Kiitos.

Kommentit (3)

Vierailija

Öh... Eikö ketään kiinnosta? No ei näköjään tämäkin oli vajonnut sivulle 3. _Wonderlust_, AkeMake tai H0rsma voisivat lukottaa tämän. Ketään ei siis kiinnosta tämä joten täytyy varmistaa ettei tähän lähetetä turhia viestejä. So simple. PS. Anteeksi tämä "viestintynkä".

N.Äsäviisas
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jokaisen kansalaisen kuuluisi saada kantaa kivääriä jos hirvi pomppaa autotielle voi tilanteen estää omalla aseellaan. :D

Ei tämä mikään huono topic ole tämähän on ihan milenkiintoinen idea. Tuo nimi varmaan vaan ei kerro kauheasti topicista jolloin se ei houkettele paljon ihmisiä.

N.Äsäviisas sukkelia kommentteja jo vuodesta 97

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat