Muut sarjakuvat

Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Tässä topicissa siis puhutaan kaikista muista sarjakuvista, paitsi Aku Ankasta, esim. Tenavoista, Karvisesta, Lassista ja Leevistä jne. Mitä sarjakuvaa luet eniten Aku Ankan jälkeen? Itselläni on Karvinen ja Lassi ja Leevi heti Aku Ankan jälkeen tasoissa. Kummassakin on saman tyylisiä vitsejä ja myös samalla tavalla ainakin omasta mielestäni piirrettykkin. Kertokaa myös hyviä vitsejä eri sarjakuvista, sekä suositelkaa sarjakuvia! : D Sana on vapaa.

~ Tapsa

Kommentit (3)

Vierailija

Akkarin lisäksi luen välillä Asterixia ja Obelixia, sekä Lucky Lukea. Yleensä myös lehdestä lukaisen kaikki sarjikset (aika huonoja yleensä). Yksi Simpsonit kirja on kyllä kirjahyllyyni tiensä löytänyt...

-Superankka9-

Vierailija

Jaahas, ennen luin, paljonkin, mutta sitten tuli tämä ankka-villitys, ja on vähän jäänyt. No, Karvisethan ovat todella hyviä, toisiksi parhaita sarjiksia. (Ainakin minun lukemista) Sitten tulee Baby Blues (noinko se meni), Firngerpori (meniköhän tuokaan ihan nappiin?) ... No, eipä niitä sitten niin paljon muita taidakkaan olla, tokihan on ehkä vähän vähemmän tunnettu (tai mistä minä tietäisin!) Jere -sarjis, ne ovat myöskin ihan hyviä. Sitten tulee B. Virtanen, Viivi ja Wagner sekä Lassi ja Leevi.

Ja onhan ne Simposintikin ihan ookoo, tosin, pidän niistä enemmän ohjelmana, oho, kohta alkaakin. ;D (Pahoittelen väärin menneitä nimi, en ole oikein muunkuin ankka -sarjojen ekspertti)

~ Viitta on voimaa

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat