Arvostele edellinen viesti

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä topicissa unohdat kokonaan minkälainen käyttäjä on ja keskityt vain ja ainoastaan viestiin. Sinun täytyy siis vain arvostella viesti, ei käyttäjää, ei profiilikuvaa tai mitään muuta, vain viesti.

Seuraava saakin "kunnian" arvostella tämän lyhyen aloitusviestin. Muitakaa että käyttäjällä ei ole väliä!

Sivut

Kommentit (52)

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Eikös tämä sisälly tuohon Arvostele edellinen AA.fi:n käyttäjä topiciin, koska siinähän useat arvostelevat myös kyseisen käyttäjän edellisen viestin.

No arvostelen kuitenkin tuon sinun viestisi. Eli tuosta viestistä oli helppo päätellä mitä tässä topicissa on tarkoitus tehdä, joten plussaa tietenkin siitä. Tuosta onkin sitten paha muuta sanoa, mutta sanotaan nyt kuitenkin, että kieliopillisesti tuo viesti on ihan hyvä, mutta on siinä pari kirjoitusvirhettäkin, joten kyllä siinäkin on vielä parantamista. No niin kuin jo sanoit tuo aloitusviesti ei ollut kamalan pitkä. Tuo viesti oli siis ihan hyvää luokkaa. Pitääkö tässä muuten antaa tuolle edelliselle viestille arvosana ihan numerolla vai pitääkö vain arvostella niin kuin arvostelin tässä ylempänä. No laitan kuitenkin arvosanan tuosta viestistä. Ja se arvosana on 9-, koska viesti oli selkeä ja siitä ymmärsi selvästi mitä tässä topicissa on tarkoitus tehdä. No tuokin arvostelu taisi tuntua kovalta, mutta semmoinen siitä nyt vain tuli.

-JKP aina Aku Ankkaa lukemassa.

Vierailija

JKP: En nyt ole aivan varma... Tämän voi kyllä laittaa lukkoon jos on liian samanlainen kuin se.

Asiaan:

Edellinen viesti oli kieliopillisesti hyvä ja tiukkaa arvosteluakin löytyi. Viesti oli myös tarpeeksi pitkä. Sigikin löytyy ja se on hyvää plussaa. Arvosanan olisi voinut laittaa aivan viestin loppuun, niin se olisi erottunut viestistä. Tähän voin laittaa arvosanankin, koska tässä ei arvostella ketään henkilöä.

Arvosana: 9½

Vierailija

Viestejä on vaikea arvostella, mutta xx-roope-keräiliän viesti oli ihan sopivan pituinen, löyty tarvittavat asiat ja kieliopillisesti oikea.

Kyseisen viestin perusteella on vaikea arvostella.

Arvosana: 8

Vierailija

Mielestäni edellinen viesti oli lyhyt,mutta arvostellaan kuitenkin.Kieliopillisesti tuli muutamia virheitä,mutta eihän se aina haittaa.Lisäksi se oli niinkuin sanoin,lyhyt,mutta silti todella mukava ja asiallinen,yksi hyvimmistä todella lyhyistä viesteistä.Viestin pituutta voisi parannella,jos vain itse haluaa.Tietenkään ei ole pakko.

-SD-

Vierailija

Viestissä oli pieniä virheitä, mutta asia tuli selvästi. Olet selvästi aika hyvä arvostelija. Pilkunjälkeen tulee väli, muista se! Muuten viesti oli aika hyvä, ehkä liian lyhyt, mutta riittävä.

Arvosana: 8½

Vierailija

Viestisi ei ollut tällä kertaa pisimipiä viestejäsi, mutta ei se haittaa. Kielioppi sujuu sinulta, hyvä niin. Nopeasti katsottuna siinä ei ole yhtään kirjoitusvirhettä! Hienoa!

Voisin antaa viestillesi arvosanaksi 9-.

-E@L-

Vierailija

Voi vitsit mikä topa. : D

Noh, EL : n viesti oli totuudenmukainen ja hyvin kirjoitettu, hyvä että edes joku kirjoittaa kirjakielellä! Siitä ehdottomasti plussaa. Huutomerkkejä olisi voinut käyttää vähemmän, mutta koska kehuit edellistä, niin "hienoa"-sanan perään sopi kuin hansikas huutomerkki. En ole ikinä tähän mennessä nähnyt viesteissäsi kirjoitusvirheitä, siitäkin plussaa. 10-

? Libel. Ei mikä tahansa sudenkorento!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Alku ei ollut mikään mahtava mutta kun luin eteenpäin viesti hyveni koko ajan ja viimeisimmät sanat oli tosi hyviä.Viestin pituus oli juuri sopiva.Ehkä silti olisi voinut hieman pitempi olla.Libel-97:n viestit ovat parhaimpia mitä olen tällä Aku ankka sivustolla lukenut.Hän onkin yksi parhaista kirjoittajistani tällä sivustolla.Kirja-kielikin parani viestin loppua kohti mennessä.Pisteeni ovat 9+

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Viestin alku oli mielestäni melko hyvä, lukuunottamatta pientä sanavirhettä: ''hyveni''. :)

Mutta ei se mitään, kaikille meille virheitä sattuu. Loppuviestin kirjakieli oli oikein hyvää, eikä kirjoitusvirheitäkään näkynyt. Daniel10 ei haukkunut edellistä viestissään, ja viestin sisältö oli muutenkin asiallinen. Siitä siis plussaa. Viesti oli kaiken kaikkiaan hyvä, ja se saa arvosanan: 9

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Tapparafani96:n minun viestini arvostelu oli hyvä, eikä sanavirheitä näkynyt yhtään.Mahtava viesti.Ehkä hieman liian lyhyt,mutta ei se mitään ,Tapparafani96.Kirjakielikin oli oikein hyvää.Tuli lyhyt viesti kun ei ole mitään muuta sanottavaa.Viesti oli vain yksinkertaisesti hyvä.Muuten,tämä on sadas viestini.JIPPII!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Daniel10 on hyvä kirjoittaja eikä hauku toisia kirjoittajia! Muista pistää pilkun jälkeen väli. Ehkä vähän liian lyhyt viesti mut muuten hyvä ei ollut mitään virheitäkään SANON HYVÄ KIRJOITTAJA! JIPPPPPPPIIII!!!!:) :):):):):)

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Olipas edellinen viesti hyvä vaikka oli lyhyt.Hymiöitä ei ehkä olisi tarvinnut mutta ei se mitään haitannut.Oli hyvä viesti.Nuo hymiöt oli oikeastaan hyviä tuohon loppuun.Viestin pisteet eivät ihan kymppiin yllä, mutta hyvin lähelle.Arvosana edelliselle viestille ei ole 10- eikä täysi 10 vaan juuri niiden välistä.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Ahhah, olen näköjään tälläisen tehnyt...

Edellinen viesti oli kieliopillisesti hyvä. Pisteiden jälkeen tulee väli, siitä pieni miinus.

Viesti hieman "yliarvioi" tuota Pikkuhaisulin viestiä. Hyvä viesti kaikenkaikkiaan. Arvosanoja ei tee mieli antaa...

Vierailija

Hiukan lyhyt, mutta silti

kieliopillisesti hyvä.

Arvosanan olisi jokatapauksessa

voinut antaa, mutta hän ei halunnut,

joten antaa olla.

Äskeinen viesti oli hyvä kaikenkaikkiaan.

Arvosana on: 9+

-AlienTHEduck, hullu avaruudesta

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat